Gabriela Spanic a Tények Plusznak adott interjút, ahol megmutatta a budapesti otthonát, valamint megszólalt édesanyja haláláról és arról is, hogy nem csak őt de imádott kutyáját és orvosát is gyászolja.

4 hónapja él Magyarországon

A Paula és Paulina színésznője négy hónappal ezelőtt érkezett Budapestre, hogy a Dancing with the Starsban versenyezzen. Az interjúban Spanic elmondta, hogy szereti Budapestet, de sokszor honvágya van, valamint az európai hideget sem kedveli túlzottan.

Nemrég vesztette el az édesanyját

Gabriela Spanic édesanyja októberben hunyt el, a tragikus hírt a színésznő a táncosműsor egyik élőshowja után tudta meg. A világsztár még telefonon eltudott búcsúzni haldokló édesanyjától.

Kapcsolódó!

Szívszorító: adás közben lett rosszul a gyászoló Gabriela Spanic

Kutyáját és orvosát is elvesztette

Gabriela az interjúban elmondta,hogy kutyáját és orvosát is nemrégiben elvesztette.

„Elvesztettem az édesanyám, kutyám és az orvosom szintén elhunyt, de az élet megy tovább. Mindig előrefelé kell haladni és hinni Istenben” – mondta a színésznő.

Hálás a magyar rajongóknak

A színésznő elmondta, hogy rendkívül hálás a magyar rajongóknak, amiért hétről hétre szurkolnak neki az élő showban és a nevét kiabálják.

Néhány magyar szót is megtanult

Gabriela az itt töltött hónapokban néhány magyar szót is megtanult, habár elárulta, hogy a magyar nyelv rendkívül nehéz. Az interjúban azt mondta, hogy „sziasztok magyarok”.

Menedzsere is vele tartott

Daniel Ferrer Cubillan, a színésznő menedzsere is Magyarországra jött, aki elmondta, hogy Gabriela nagyon jó séf, alázatos és felelősségteljes.

Nagy az összhang a táncpartnerével

Gabriela és Andrei Mangra hétről hétre készülnek a showra, és hatalmas az összhang köztük. Andrei mindenben támogatja a színésznőt és szeretné, ha Gabinak még több önbizalma lenne.

A teljes interjút itt nézheted meg:

Kiemelt kép: Gabriela Spanic TV2