A Dancing with the Stars legutóbbi adásában a latin díva, Gabriela Spanicot egy váratlan rosszullét döntötte le. A nehéz pillanatokban valószínűleg közrejátszhatott, hogy a színésznő előtte héten vesztette el az édesanyját.

A gyásza ellenére színpadra lépett

A Dancing with the Stars második adása után elhunyt Gabriela Spanic régóta betegeskedő édesanyja Mexikóban. A világsztár édesanyjának emléket állítva úgy döntött, hogy tovább folytatja a versenyt, így a legutóbbi harmadik adásban is színpadra lépett.

Ördög Nóra profinak nevezte

Ördög Nóra, az egyik zsűritag a színésznő elképesztő profizmusát dicsérte, és megköszönte neki, hogy ezekben a nehéz időkben is úgy döntött, hogy a műsorban marad. Spanic könnyes szemekkel hallgatta végig, amit Nóra mondott, majd puszikat küldött neki.

Rosszul lett a műsor kezdete előtt

A műsor kezdete előtt a Ripost arra lett figyelmes, hogy hogy a sötétben, az egyik kulisszába vezető lépcsőn lassú léptekkel egy páros lefelé sétál. A duó női tagja a partnerére támaszkodva ment le a lépcsőn, nehogy az egyensúlyát elveszítse. Ahogy a fények előjöttek egyértelmű volt, hogy Spanic lett rosszul. Andrei Mangra, a színésző táncpartnere kikísérte a stúdióból és csak a fellépésük előtt tértek vissza.

Lehetséges, hogy újra átélte a rossz emlékeket

Azt pontosan nem tudni, hogy mi okozta a színésznő hirtelen rosszullétét, de nagy valószínűséggel újra átélte az előző hét szörnyű pillanatait, amikor a műsor előtt hívták telefonon és testvére közölte vele, hogy búcsúzzon el az édesanyjuktól.

A nézők semmit sem vettek észre

Spanic profizmusának tudható be, hogy összetöréséből a nézők semmit sem vettek észre. Édesanyjának emléket állítva a Paula és Paulina betétdalára táncoltak partnerével.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Megvan a Sztárban sztár legújabb kiesője: másodszor esett ki az énekes

Édesanyja miatt nem adja fel

„Tudom, hogy édesanyám figyel, és ott, ahol most van, jól van, mert itt már sokat szenvedett. Ő is azt mondaná, hogy folytassam, mert az élet is megy tovább” nyilatkozta Spanic.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Gabriela Spanic