Három hétig szenvedett a koronavírussal Papadimitriu Athina. A színésznő csak úgy mint sok kollégája nem tudta kivédeni, hogy ne kapja el a betegséget.

Nagyon beteg volt

Athina nagyon rosszul volt, három hétbe telt mire meggyógyult.

„Három hétre vert le a lábamról a betegség, de nem alapszinten” – mondta a színésznő a Borsnak.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Most jött: Koronavírusra tesztelték Tóth Gabit

Kúszva ment a mosdóba

Az első néhány napban a színésznő rendkívül magas lázzal küzdött, így a mosdóba is csak kúszva tudott kimenni.

„Úgy kezdődött, hogy az első öt napon harminckilenc fokos lázzal feküdtem, gyakorlatilag az ájulás hatá­rán. Sem enni, sem inni nem tudtam, a mosdóba kúszva mentem ki. A láz után maradt a végtagfájdalom és a végtelen levertség, erőtlenség” – folytatta Athina a lapnak.

OLVASD EL EZT IS!

Megszólalt Emilio felesége, Jellinek Tina: „Van olyan ismerősünk, aki lélegeztetőgépen van és olyan is, akit már elvesztettünk”

Közel két hétig szenvedett

Athina tizenkét napig volt ebben az állapotban, elmondása szerint sokszor azt sem tudta, hogy éppen nappal van-e, vagy éjszaka. Hozzátette, hogy a legutáltabb ellenségének sem kívánná ezt az érzést.

„A legszörnyűbb az volt, hogy úgy éreztem, nincs testem. Volt talpam, bokám és egy agyam, amivel azon gondolkodtam: hova tűnt a testem? Vajon túlélem ezt az egészet? Rettenetes volt! Kimerítő, elkeserítő, félelmetes, borzasztó. Fetrengtem a fájdalomtól” – mondta a színésznő.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Üzent a vírustagadóknak

Habár Athina előtte is mérges volt azokra, akik vitatják a vírus létezését, de most,hogy ő meg is élte kifejezetten dühítik a vírustagadó megnyilvánulások.

„Minden nagy arcú, ostoba vírustagadónak, aki azon viccel, hogy este nyolc és reggel öt között nem támad a vírus, aki nem érti, miért kell korlátozó intézkedéseket hozni, aki gúnyolódik a maszkviselőkön, üzenem, hogy kapjon az élettől csak két napot abból a pokolból, amit át­éltem” – mondta Athina.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Papadimitriu Athina