A Schobert-család megelégelte, hogy gyűlöletkeltő kommentekkel bombázzák a gyerekeiket. Jogi lépéseket terveznek az ellen a csoport ellen is, amely kifejezetten azért alakult, hogy a család minden megnyilvánulását ekézze.

Gyermekeiket is támadják

Betelt a pohár Rubint Rékánál és férjénél, akik úgy döntöttek nem tűrik tovább, hogy gyalázkodó, nyomdafestéket nem tűrő kommentekkel bombázzák őket, különösen gyermekeiket.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Facebook-csoportban utálkoznak

A jövőben jogi útra terelik az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat különösen abban a csoportban, amelynek fő tevékenysége a családjuk kritizálása. „7-8 éve van egy ilyen Facebook csoport, amelybe az utálóink gyülekeznek.

Vendégei mutatták meg

Egy ideig követtem, aztán úgy voltam vele, hogy csak energiát vesz el, nincs értelme ezzel foglalkoznom. Néha egy-egy kedves vendégem megmutatja mi folyik ott és elképeszt. Még a live videóinkat is percről percre, szinte kikockázva kritizálják. Sajnálom és szánom azokat, akik azzal vannak elfoglalva, hogy mi történik más életében. Nyilván addig se kell a saját dolgaikkal foglalkozni. Ráadásul teszik ezt olyan gyűlölettel, haraggal, hogy biztos vagyok benne, egyesek orvosi kezelésre szorulnának” – mondta Rubint Réka, akit egészen addig nem érintett meg a dolog, míg gyermekeit nem vették célkeresztbe. 

Nem tűrnek tovább

Rám mondhatnak bármit, de az, hogy a gyerekeinket bántják, ráadásul olyanok, akik a profiljuk alapján maguk is anyukák-apukák, nagyszülők… Milyen generációt nevel fel egy ilyen mocskolódó, frusztrált ember? Sokan azt mondják, hogy ezt tűrnie kell annak, aki közszereplő. Nem a véleménynyilvánítás zavar, nem kell minket szeretni, de a gyűlölködést, a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokat senkinek nem kell és nem is szabad elviselnie, ha ismert ember, ha nem!” – tette hozzá Rubint Réka, aki egy régi, fájó kommentet is felidézett a sok közül. „Amikor az ember azt olvassa, miközben az egyik gyerekével várandós, hogy ’Láttam ezt a k * * *át a zebrán átmenni a gyerekével. Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek’ – ezt miért kéne bárkinek is eltűrnie?! Sajnos az utóbbi időben csak rosszabb lett a helyzet, ezért is döntöttünk úgy, hogy ez nem tűrjük tovább” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Rubint Réka.

A Maldív-szigeteki utazásuk miatt is támadták őket

Néhány hete alakreform-tábor miatt utazott a Maldív-szigetekre Schobert Norbi és családja. Az utazásról készült posztjaikon rengeteg kommentelő kiakadt, ugyanis nem értik, hogy vírushelyzetben miért kell utazgatnia a családnak.

ideóban reagált Norbi az őket kritizálókra

Norbi Katar fővárosából jelentkezett be, majd egy majdnem 10 perces videóban reagált a kritikákra és elmondta a véleményét a koronavírusról – írja a Blikk.

Elítéli a vírustagadókat

“Egy olyan barátom nem volt még, aki edzett, sportolt, és ebbe belehalt volna. Mélyen mindenkit elítélek, aki vírustagadó. Nekem, mint állampolgárnak, és cégvezetőnek nekem kötelező betartani, az utasításokat…”

Nincs korlátozás a Maldív-szigeteken

A Maldív-szigeteken semmiféle korlátozás nincs. Maszkot nem kell hordani, érintkezni is lehet. Nincs is covid-fertőzött, így nem is tudok hazavinni semmit. (…) Be vannak zárva az éttermek, hotelek, kocsmák, az egész turizmus. Utazni lehet, iszonyú feltételek mellett. Lapot szeretnék húzni 21-re. (…) Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mi történik a világban. Szenteste mindenki megcsókolhatta a másikat (…) Nem értem ezt a játékot. Vírus van, ez biztos, de hogy mi van mögötte, azt nem tudom.” – mondta Norbi a videójában, írja a lap.

Beadatják a koronavírus elleni védőoltást

Norbi azt is elmondta a felvételen, hogy fontos a védőoltás, ezért ő és a családja is befogják adatni maguknak.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Schobert Norbi és Rubint Réka TV2