Nagyon durva halálos fenyegetéseket kap az a szegedi virológus, aki korábban a vírusrealistaként is emlegetett Gődény Györggyel szállt vitába.

Az oltás és a maszkviselés mellett érvel

Boldogkői Zsolt rendszeresen szokott érvelni az oltás és a maszkviselés mellett, ezt azonban nem pártolja igazán mindenki.

Durva, néha halálos fenyegetéseket is kap

„Senki sem fogja megúszni, aki ebben a népirtásban részt vesz. Érted? Senki” – írja egy kommentelő a virológus oldalán. „Először édesanyádnak add be a vakcinát.” „Igyál higanyt szürcsölve, te gyilkos” – írta egy másik hozzászóló.

Akkor kezdődött, amikor vitába szállt Gődénnyel

Az orvos akkor kezdte el a fenyegető kommenteket és üzeneteket kapni, amikor vitába szállt a vírusrealista Gődény Györggyel, a Rádió1, majd az ATV műsorában.

Gyakran meg is jelenik a neve Gődény posztjaiban

Boldogkői az RTL Híradójában elmondta, gyakran meg is jelenik a neve Gődény posztjaiban; a támadás ellene ekkor szokott beindulni. Gődény egyébként korábban tüntetést is szervezett a vírustagadóknak – tőle és nézeteitől az orvosi kamara elhatárolódott.

Itt a teljes riport

Gődényre többen ki vannak akadva, nemrég Majka osztotta ki

Gődény György már többeknél kiverte a biztosítékot, nemrégiben Majka osztotta ki. A rapper mint ismert koronavírus fertőzéssel feküdt kórházban, onnan, videón keresztül üzent a doktornak és mondta el a véleményét.

Koronavírus tesztje is volt a dokinak

Majka egy korábbi videójában kitért dr. Gődény György gyógyszerész, életmód-tanácsadó, egykori testépítőre, aki az elmúlt hónapokban az általa csak „vírusrealistának” nevezett videóival tett szert egyre nagyobb népszerűségre a neten. A vírusszkeptikus Gődény az Indexnek erősítette meg: hamarosan koronavírustesztre megy. Emellett a következőket mondta a lapnak: „Akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok. Ki kell kérni a görbét, és 37 ciklus felett úgyis álpozitív lesz”.

Majka nem hagyta szó nélkül

„A mai videónak az a lényege, hogy én ezt a Gődény urat mindenféleképpen szeretném meghívni magunkhoz. Jöjjön el ide hozzánk, jöjjön fel az intenzívre, legyen velünk pár napot. Ha van vér a pucájában, akkor maradjon itt velünk pár napot (…) Ha kell, betolatunk egy ágyat magam mellé, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak a Covid-osztályon. Persze, maszk nélkül” – mondta Majka, miközben egy ápolónő pp vért vett tőle. A rapper szerint Gődény azok közé az emberek közé tartozik, akik „nagyon hangosak szoktak lenni”, de amikor cselekedni kellene, csak a kifogásokat keresik, írta meg a LikeNews.

Kiemelt kép: RTL riport részlet