Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt a koronavírussal küzdő Majka nemrégiben visszakerült a kórházba, ugyanis állapota rosszabbodott. A rapper családja, párja, Hajni és a gyerekeik és elkapták a betegséget.

Kiderült a ct eredménye

“Nagyon szerettem volna, ha reggel felkelek, elmegyek ct-re, és úgy jövök vissza, hogy javult a helyzet. Elmentem, bizakodó voltam, de már tegnap éreztem, hogy mintha a tüdőm rosszabb lenne. Az van, hogy azért ilyen fura a hangom, mert egész nap beszéltem. Nemhogy hazamenetel nem lesz, még minimum öt napig maradnom kell a kórházban” – mondta Majka egy korábbi videójában.

Kapcsolódó!

Kiderült, milyen gyógyszerrel kezelik Majkát – Ilyen állapotban van most a kórházban lévő rapper – videó

Hiányzik neki a családja

“A kölykök és a Hajni nagyon hiányoznak, de el kell ismerjem, a legjobb helyen vagyok” – folytatta a rapper.

Romlott az állapota

“Amikor bejöttem csütörtökön, akkor lettem szarul, ott kezdődtek a tünetek, hétfőn jöttem el a kórházba, viszonylag hamar. És ott nézték meg nekem a ct-t, bent voltam két napot, hazamentem, visszajöttem, mert magas volt a lázam. Kábé 2-3%-kal romlott” – mesélte a rajongóinak Majka egy korábbi videójában.

A vírus megtámadta a szívét

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Majkának régóta szívproblémái vannak. Kétszer meg is műtötték. Azonban szívpanaszai a koronavírus miatt újra előjöttek.

Voltak jó hírei is

Elmondta, hogy az orvosok szerint a labor eredmények sokkal fontosabbak – erről a LikeNews hírportál is beszámolt – a gyógyulása szempontjából, mivel az dönt arról, hogy mennyire javul vagy romlik a beteg állapota. Majka arról is beszélt, hogy az ő laboreredményei jók. “Nekem most már másfél napja jók az eredmények, ha ez három napig jó, egy picit azt lehet mondani, hogy ez egy jó jel, de ilyet nem mondok, abszolút”

Kritikus napok

A rapper arról is beszélt, hogy bízik benne a következő napokban még jobbak lesznek az eredményei, ezáltal pedig végre elindulhat majd a rendes gyógyulás útján. Orvosai szerint viszont ezek még kritikus napok, Majka ennek ellenére nagyon bizakodó.

Tegnap kiderült: még mindig pozitív a tesztje

„Az eredményeim azok nem rosszak, a víruseredmények elvileg jók. Sajnos, megjött a Covid-tesztem, az pozitív, egyelőre még covidos vagyok” – mondta a rapper, akinek szteroidadagját már felezik, de az antibiotikumot ugyanúgy kapja tovább, egyelőre pedig haza sem mehet.

Lelkileg nagyon megviseli

Majka arról is beszélt, hogy nem köti le semmi, ráadásul a javuló eredményei ellenére most nincs olyan jól, mint ezelőtt, sem lelkileg, sem testileg: „Két nappal ezelőtt jobban éreztem magam, de akkor sz.rabbak voltak az eredményeim. […] Olyan fajta fáradtság van rajtam tegnap óta, hogy azt elmondani nem lehet. Az van, hogy nem is nagyon éreztem még ilyen fáradtságot, tényleg annyira leteper a dolog, hogy gyakorlatilag nem tudsz mit kezdeni ezzel. [..] Érzem a tüdőmben, hogy kicsit úgy feszít még, egy kicsit meg vagyok ijedve, de a dokik azt mondják, minden olyan eredmény, ami a tüdőgyulladásra utal, az nem gáz” – mondta a rapper a videóban.

Ma is jelentkezett

„Van egy gyulladásos laboreredmény, ami lejjebb ment, de van egy másik, ami feljebb csúszott. Ez van, nem tudok mit csinálni. Mindig az értékeken parázok, de lehet, nem kéne” – mondta a TV2 műsorvezetője, aki egyelőre nem tudja, mikor mehet haza.

Ez volt a mai bejelentkezésének a valódi oka

Majka a videójában kitért dr. Gődény György gyógyszerész, életmód-tanácsadó, egykori testépítőre, aki az elmúlt hónapokban az általa csak „vírusrealistának” nevezett videóival tett szert egyre nagyobb népszerűségre a neten. A vírusszkeptikus Gődény az Indexnek erősítette meg: hamarosan koronavírustesztre megy. Emellett a következőket mondta a lapnak: „Akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok. Ki kell kérni a görbét, és 37 ciklus felett úgyis álpozitív lesz”.

Majka ezt már nem hagyta szó nélkül:

„A mai videónak az a lényege, hogy én ezt a Gődény urat mindenféleképpen szeretném meghívni magunkhoz. Jöjjön el ide hozzánk, jöjjön fel az intenzívre, legyen velünk pár napot. Ha van vér a pucájában, akkor maradjon itt velünk pár napot (…) Ha kell, betolatunk egy ágyat magam mellé, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak a Covid-osztályon. Persze, maszk nélkül” – mondta Majka, miközben egy ápolónő pp vért vett tőle. A rapper szerint Gődény azok közé az emberek közé tartozik, akik „nagyon hangosak szoktak lenni”, de amikor cselekedni kellene, csak a kifogásokat keresik.

Kiemelt kép: Majka