Mint, ahogy azt a LikeNews is megírta újra temethetik Gesztesi Károlyt, ugyanis egy rokon szerint Budakalászon nincs méltó helyen a színész. A néhai színész fia – Márkó – azt állítja, ilyenről szó sincs.

Németh Sándor beszélt róla

Németh Sándor a Hit Gyülekezetének alapítója és vezető lelkésze a Blikknek mesélt az egy évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károlyról. A lelkész elmesélte, hogy Gesztesi Károly egy rokona azért kereste meg, mert úgy gondoja, hogy a budakalászi temetőnél egy méltóbb helyen kellene nyugodnia a néhai színésznek, Németh pedig természetesen minden lehetséges támogatást megad ehhez.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A végső döntés a család kezében van

“Valóban így történt, de a végső döntés a család kezében van. Beszélünk majd velük erről, és ha úgy gondolják, akkor az újratemetés és a síremlék elkészítésének költségéhez hozzájárul a gyülekezetünk is” – mondta Németh a lapnak.

Gesztesi fia mást állít

A néhai színész fia, a Borsnak most azt mondta, hogy egyetlen rokon sem szeretné, hogy a színész máshol nyugodjon, valamint úgy tudja, hogy Németh Sándor sem mondott semmi ilyesmit.

A színész kívánsága volt

Márkó a lapnak elmondta, hogy édesapja kérése volt, hogy a budakalászi temetőbe temessék el.

Túl korán ment el

„Papika kívánsága volt, hogy egyszer majd ott temessük el, s hogy mindig a családja, és a szeretett háza közelében ma­radjon. Ez sajnos idejekorán bekövetkezett, de kérdés sem volt számunkra, hogy teljesítjük az akaratát, s azt soha meg nem másítjuk – nyilatkozta Gesztesi fia a lapnak.

Németh Sándor nem nyilatkozott

A Bors felkereste Németh Sándort az ügy kapcsán, ám ő az asszisztensén keresztül annyit üzent a lapnak, hogy nem kíván nyilatkozni.

Budakalászon marad a család

Gesztesi Márkó elárulta, hogy habár valóban árulják imádott édesapjuk villáját, ennek ellenére a család Budakalászon tervez élni továbbra is, hogy közel legyenek Gesztesi Károlyhoz.

Továbbra is jó testvérek

Márkó elmondta, hogy testvéreivel Mátéval, Dáviddal, Pankával és Áronnal továbbra is a legjobb testvérek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gesztesi Károly