Gőzerővel keresi a rendőrség azt a kamaszt, akit a családja egy TikTok videón ismert fel. A felvételen a fiút valaki ledobja a hídról.

A család ismerte fel a videón

A sokkoló felvételt a Peruban élő család négy nappal azután fedezte fel, hogy a fiú eltűnt. Silvano Cantaro Kolumbiába utazott, hogy ruhákat vásároljon, azonban haza sohasem tért. Utoljára február 10-én adott életjelet magáról. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt mondta a szeretteinek az eltűnése előtt

A szeretteinek azt mondta, hogy a barátai, akikkel utazott magára hagyták őt és sem pénz, sem pedig étel nem maradt nála – számolt be minderről a The Sun.

A mélybe dobják

A TikTok felületén talált videóban arról kérdezik Silvanot, hogy honnan származik, majd pedig ráordítanak, hogy beszéljen. Ekkor a fiú elmondja, hogy Peruból érkezett majd ez követőn dráma fordulatot vesznek az események, ugyanis a vele szemben álló személy egyszer csak felemeli, átlendíti a hídon és mélybe hajítja.

Ez is érdekelhet: Döbbenetes kihívás terjed a TikTokon: egy tizenéves lány már belehalt, többen kórházba kerültek

Törölték a videót

Ezt követően utána dobták a hátizsákját is a több százméteres mélységbe. Az egyik támadó ezután azt mondja töröljék a felvétel, mert a fiú meghalt.

Nyomoz a rendőrség

A srác családja azonnal értesítette a rendőrséget, ezután pedig Kolumbiában is nyomozni kezdtek a fiú után, azonban egyelőre még nem találták meg.

A bátyja Kolumbiába utazott

A bátyja csütörtökön utazott Kolumbiába, ám a fiú szerettei attól tartanak, hogy testvére már csak össze holttestével fog visszatérni, amennyiben sikerül azonosítani a hidat, ahonnan ledobták.

FRISS! “Az sem zavarta, hogy a fiúk a másik ágyon voltak” – 7 éves kislányát molesztálta az apa, a férfit keresi a rendőrség

Mindent megtesznek

A videót a TikTok felületéről azóta már törölték, a hatóságok igyekeznek mindent megtenni, hogy elfogják az elkövetőket. A felvételt itt még elérhető, csak erős idegzetűeknek.

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció, Pexels