Manapság már nemcsak úgy választhatunk villanyszerelési kiegészítőket, hogy azok praktikusak legyenek. Rengeteg olyan eszköz van a piacon, amelyek modernek, stílusosak, emellett pedig könnyedén felszerelhetőek. 

Igaz ez a villanykapcsolókra is, amelyek kapcsán könnyebb a döntés, ha megvizsgáljuk a jelenleg kapható márkák típusait, és eldöntjük, hogy milyen felhasználásra alkalmaznánk. Ebben a cikkben tehát bemutatunk pár strapabíró és megbízható kelléket. 

A villanykapcsolók úttörője

Ahogy a bevezetőben említettük, napjainkban rengeteg olyan villanyszerelési segédanyagokra lelhetünk a piacon, amelyek maximálisan kielégítik az igényeinket. Az Elektrikstore.hu villanykapcsolói igen széles választékban kaphatóak, amelyek között bőven akad minőségi és márkás darab. 

Az egyik ilyen a Schneider Unica, amelynek termékei úgy lettek megalkotva, hogy azok mind a magánszemélyek, mind a szakemberek számára tökéletesen alkalmazhatóak. A villanyszerelők részéről elvárásnak számít, hogy könnyen fel lehessen szerelni, és egyszerűen hozzá tudjanak férni. 

Ezzel szemben az átlagembernek inkább a stabilitás és a zökkenőmentes használat a fő szempont. Éppen ezért tartja fontosnak a márka, hogy a kornak megfelelő stílusos és modern eszközöket gyártson. A minden esztétikai igénynek megfelelő kellékek dizájnban és kinézetben is megfelelnek az elvárásoknak, használni és felszerelni is könnyű őket. Az újabb termékek pedig az okosotthonokban ugyanúgy megállják a helyüket, mint egy hagyományos lakásban. 

Mi a helyzet a Legrand villanykapcsolókkal?

A másik híres gyártó a Legrand, amelynek székhelye Franciaországban található. Az elektronikai eszközöket gyártó óriásvállalat igen népszerű, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy 2011-ben ők biztosították a piacon lévő termékek 20%-át. A vállalat már 115 éve van jelen a piacon, hiszen már 1904 óta működnek, és folyamatosan növelik a részesedésüket. 

A Legrand villanykapcsolókra jellemző a lekerekített forma, illetve az elegáns megjelenés. A modern színekben kapható változatok mellett kaphatóak klasszikus árnyalatok is, amelyek minden otthonban megállják a helyüket. A gyártónak köszönhetően tehát bárki találhat magának megfelelő, az otthonába jól passzoló típust. 

A felhasznált anyagok között találkozhatunk rézzel, karbonnal, üveggel, de sokszor még márvánnyal, illetve fával is. A burkolatokat könnyen cserélni lehet, ezáltal akár többszöri alkalommal változtatható az aktuális dizájn. 

Milyen villanykapcsolót válasszunk otthonra?

Mielőtt vásárlásra adjuk a fejünket, mindenképpen gondoljuk át, hogy milyen helyiségbe szeretnénk felrakatni az új kapcsolót! Nem mindegy a szín, a kivitel, a stílus, hiszen bár akadnak könnyen cserélhető és dizájnos elemek, ezek mégsem passzolnak minden lakrészbe. A fürdőbe és a konyhába ugyanúgy másra lehet szükség és más a praktikus, mint például a garázsban vagy éppen a hálóban.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!