Itt a nyár, ezen nincs mit tagadni. Éppen ezért ideje eltenni a zárt cipőket és elővenni a kényelmes darabokat egy kellemes sétára és kirándulásra. A szellősebb lábbeliknek köszönhetően nem fog befülledni a talpad, ráadásul a legtöbbet igen gyorsan le és fel lehet venni.

Egy lapos talpú kényelmes papucs bármikor jól jöhet otthon, de nyugodtan elmehetsz benne vásárolni, hiszen jól bírja majd benne a lábad. Lássuk, hogy mik közül lehet válogatni idén!

Stílusos nyári szettek

Mindegy, hogy strandról, kirándulásról, városnézésről van szó egy forró napon, muszáj olyan öltözéket találni, amiben nem lesz azonnal meleged. Egy praktikus és csinos szett azonban bárhol megállja a helyét. Ehhez pedig viselhetsz egy Borgo.hu női papucsot, ami kényelmes, praktikus, nem utolsósorban pedig bármihez remekül passzol. 

Ha például szívesen viselsz extravagáns modelleket, akkor a Calvin Klein márkás darabok között érdemes nézelődnöd. A fiatalos és formabontó darabok igazán trendik, így nem árt szétnézni ezek között sem. Ott van például a fekete Flatform Sandal, ami egy magasított talpszerkezettel, keresztpánttal és nagy méretű márkajelzéssel tarkított, nagyon látványos lábbeli. A neve ne tévesszen meg, hiszen nem szandiról, hanem papucsról van szó, méghozzá egy igazán egyedi és praktikus változatról. 

Női papucsok a klasszikus vonal kedvelőinek

A letisztult elegancia képviselői számára talán a Tommy Hilfiger márka lehet a megfelelő választás. Az idei kollekciójukban szinte minden alkalomra találhatsz tökéletes női papucsot. Ha például egy csinos verziót keresel, amiben eljárhatsz dolgozni, elmehetsz egy randira, jól mutat szoknyával, akkor a Feminine Wave-t érdemes megnézned. A klasszikus sötétkék-fehér-piros színkombináció feltűnő, de nem annyira, hogy ízléstelen legyen. Sőt! A csavart pántokkal igazán különlegesség teheted a nyári szettedet. Viselheted egy maxi ruhával, de a farmer sem lesz rossz választás mellé. 

Egy másik Tommy Hilfiger fazon a Hardware Flat papucs, ami egy igazi rohangálós lábbeli a forró nyári napokra. Hordd bátran egy lezser hétköznapra, vidd magaddal a strandra, hiszen bármelyik esetben tökéletes megoldást jelent a számodra. A komfortos kialakítást kapott modell könnyed, a gyártó ráadásul csúszásmentes talppal látta el, így a hangsúly a biztonságon van. 

Elegáns és könnyed nyári papucsok

Nem ejtettünk még szót a Tamaris idei újdonságairól, amik szintén szuper választások lehetnek munkába, randira, egy esti sétára egyaránt. Ha fontos számodra a kényelem, akkor a Tamaris garantáltan nem okoz számodra csalódást. Ott van például a mintás női papucs, amit bőr betéttel és anatómiai talpkialakítással alkottak meg, így ez lett a márka legkényelmesebb gyártmánya. A különlegessége a klasszikus fekete-bézs mintás pánt, aminél egyedibbet biztosan nem találsz idén nyárra. Érdemes tehát alaposan szétnézni a márkák idei kínálatában!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.