Orbán Viktor két nap után megszólalt a szexbotrányba keveredett Szájer Józsefről, aki az Európai Parlament képviselői mandátumáról már lemondott, most pedig a Fideszből is kilépett. A Fidesz legendás politikusa egy homoszexuális szexpartiból menekült el egy ereszcsatornán keresztül, nem kizárt, hogy alsónadrágban volt, a hátizsákjában viszont kábítószert találtak a rendőrök.

Nem fér bele a kormánypárt értékrendjébe

“Amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele”- mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, közben Szájer József a szerdai nappal kilépett a Fideszből.

Nem volt más választása

Szájer József botrányos körülmények között lemondásra kényszerült az Európai Parlamentban, most pedig nem volt már más választása a párttagságáról való lemondását Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának címzett egymondatos levelében is jelentette be – írja a Magyar Nemzet.

Nem védhető

“Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett európai parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett” – fogalmazott a kormányfő, hozzátéve, hogy Szájer József döntését tudomásul vették.

Ez történt

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta belga lapok szerint pénteken Brüsszelben egy szexpartira csapott le a brüsszeli rendőrség, ahol drogot is találtak. A partin részt vett egy magyar EP képviselő, aki azóta már lemondott. A képviselő a rendőrök kiérkezése után az ereszcsatornán próbált elmenekülni.

Csatornán mászott le

Amikor a rendőrök megérkeztek, 25 meztelen férfit láttak, igazoltatni akarták őket, közben Szájer – vélhetően alsónadrágban – megpróbált kereket oldani az ereszcsatornán keresztül. A hátizsákjában drogot találtak a rendőrök.

Csak férfiak voltak ott

Az orgián 25-en vettek részt, több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

Szájernél is volt már szexparti

Időközben a brüsszeli szexpartit szervező huszonéves férfi is megszólalt. Azt mondta, a politikust nem ő hívta, hanem egy vendéggel érkezett. Nem tudta ki ő, de Szájer állítólag elmondta neki, hogy régóta Brüsszelben él és ő is szervezett már hasonló partit a lakásán.

Mindenki pucér volt

A férfi azt is elmondta, az volt a partin a szabály, hogy csak férfiak jöhettek, érkezéskor mindenkinek meztelenre kellett vetkőznie, nem lehettek HIV- és Covid fertőzöttek.

Szájer is reagált még tegnap

Elismerte Szájer József, hogy ott volt a brüsszeli orgián. Az azóta már lemondott politikus azt állítja, nem fogyasztott kábítószert és házibuliként emlegette a szexparit. Azóta a fél világ ezen az abszurd híren röhög.

Felelőtlennek tartja magát

„Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom” – zárja a közleményét a csúnyán megbukott fideszes politikus.

Világbotrány

A világ fontos híroldalai, lapok és tévécsatornák vezető hírként számolnak be erről a ciki hírről. Leginkább arról írnak, hogy Szájer igazi konzervatív politikus szerepében tetszelgett, miközben egy botrányos szexpartiból, az ablakon kimászva, droggal a hátizsákjában menekült a rendőrök elől.

Kiemelt kép: Szájer József

Kiemelt kép: Szájer József