EZT A CIKKÜNKET CSAK NAGYKORÚAKNAK AJÁNLJUK!

Döbbenetes jelenetet rögzített egy autós fedélzeti kamerája Százhalombattán. Egy dühös férfi kiugrik az autóból egy szamurájkarddal és úgy arcon csap egy másik férfit, hogy az nekicsapódik az autónak. Mindezt egy kisgyermek szeme láttára tette. A döbbenetes felvételt a cikkünk alján lehet megnézni.

Hirtelen bekanyarodik az autó az utcába, kiszáll belőle egy láthatóan dühös férfi, aki elővesz a kocsiból egy szamurájkardot és arcba vág vele egy másik férfit. Az illető láthatóan elveszti az eszméletét és nekicsapódik az autónak, később az is látszik, hogy egy szőke nő lábbal berúgja egy autó ajtaját, mindez egy kisgyermek jelenlétében történik. A videó már a rendőrségnél van. Friss hírek itt!

A videót készítő a következőt írta az eseményről: „Ma egy nagyon szomorú dolognak voltam tanúja sajnos. Egy autókereskedő eladott augusztusban egy Toyota Corolla Wagont egy hölgynek Százhalombattán. A hölgy használta az autót, és 1 hét után az autó elkezdte kidobálni a sebességet. Két hete a hölgy felhívott, és arra kért, készítsek egy diagnosztikát az autó hibájáról.

Ezt a mai napra beszéltük meg. 10 óra körül megérkeztem Százhalombattára, és elvégeztem a diagnosztikát. A hibakód a szokásos P0810. Jól ismerem ezt a hibát. Elmondtam a hölgynek, hogy a javítás mennyibe kerül. Arra kért, hogy mondjam ezt el a kereskedőnek is. Nem gondoltam akkor még arra, hogy esetleg szamurájkard is lesz a történetben.

Elmentünk a kereskedőhöz, aki fogadott minket. Amint közölve lettek vele a tények, egyből alpári módra váltott, ordítozott, és kizavart minket a kereskedésből. Kijött mindenki, én beültem az autóba, mert elég hideg volt.

Ami ezután történt, az egy durva bűncselekmény. Érkezett a kereskedő testvére egy autóval, kipattant, egyből kirántott a hüvelyéből egy szamurájkardot, és úgy csapott fejen egy a vásárló ismerőseként a helyszínen lévő 70 év körüli, zsebre tett kézzel álló embert, hogy szinte azonnal összerogyott.

Mindezt rögzítette az autóm fedélzeti kamerája. A felvétel másolatát a rendőrség lefoglalta, és indult egy eljárás. Gondolta volna bárki, hogy az elkövető otthon alszik ma is? Merthogy igen – írja a posztoló, majd így folytatja:

Közben érkeznek az információk erről a családról! Nevük elhallgatását kérő emberek, akik jól ismerik ezt a családot, jelezték, hogy az egész család T. László, T. György, és még vagy 6-8 ember autókereskedéssel foglalkoznak feketén. Mindenféle céges háttér nélkül. T. László feleségének van egy egyéni vállalkozása, de ő sem végezhet kereskedői tevékenységet, mégis az egész család autókat árul Facebookon, és az internet egyéb felületein.

A videót alább lehet elindítani, 03:20-tól indul a krimi.

Kiemelt kép: részlet a videóból