A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy elhunyt Rubint Réka édesanyja. Réka, a lánya Lara és unokahúga Rella tegnapelőtt kora este változtatta feketére a profilképét, a részvétet kívánó kommentek között pedig sokan érdeklődtek arról, hogy mi történt. Nem sokkal később pedig Norbi osztotta meg a közösségi oldalon, hogy sajnos Réka édesanyjáról van szó, ő hunyt el.

Norbi tudatta a követőkkel a szomorú hírt

Norbi a posztban elmondta, hogy nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát éppen ezért elejét véve a találgatásoknak szomorúan tudatják, hogy sajnos Réka édesanyja elhunyt. Mint Norbi a bejegyzésben írja “A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Próbálták újraéleszteni

“Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10p alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani. Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi” – írta a bejegyzésben tegnapelőtt Norbi.

Réka is megszólalt

Réka most Instagram történetben osztotta meg, mennyire megviseli édesanyja halála. A 24 órán át elérhető storyban azt írta: “Mindig te vigyáztál rám, a karjaimban kellett, hogy elengedjelek. Belehalok ebbe az űrbe, belehalok ebbe az érzésbe.” A képek még korlátozott ideig  itt érhetők el.

Több fotót is megosztott történetben

Réka továbbá több közös fotót is megosztott Insta-történetében, melyeken édesanyjával látható. KAPCSOLÓDÓ! “Belehalok ebbe az űrbe” – Szívszorító szavakkal búcsúzott édesanyjától Rubint Réka

Korábban koronavírusos volt

Mint ismert Rubint Réka édesanyja korábban elkapta a koronavírust, kétoldali tüdőgyulladása volt, ám ebből akkor felépült. Gyógyulásáról Réka a közösségi oldalán adott hírt: “Tegnap említettem, hogy megosztom veletek azt a CSODÁT, ami velem/velünk történt az elmúlt hetekben. Könnyekkel és félelemmel teli időszakon vagyunk túl, de mint mindig, most is megtapasztaltam, hogy a szeretetnek óriási ÉLTETŐ ereje van!” 

Ennél kegyetlenebb halál nincs

Norbi a Blikknek adott interjújában szólalt meg a tragédiájukról. ” Ennél kegyetlenebb halál nincs, hogy a lánya, az unokái végig kell ezt nézzék, hogy próbálnak segíteni, de nem sikerül, hogy sírnak, hogy Mama, ne halj meg!” – mondta a könnyeivel küszködve a lapnak Norbi.

Nem fogták fel, mi történt

Réka édesanyja lánya és unokái karjaiban halt meg. Egyelőre még fel sem tudták fogni, hogy mi történt, de Norbi mindenben támogatja a családját.

Nagyon szerette az édesanyját

Norbi az interjú során elmondta, hogy felesége és az ő édesanyja nagyon közel álltak egymáshoz. ” Az anyósom heti legalább háromszor itt volt nálunk családi ebéden, vacsorán. Szegény Réka, itt van 43 évesen, és most se édesapja, se édesanyja, árva lett. Nagyon kegyetlen fájdalom ez mindegyikünk számára, de én itt vagyok mellettük” – mesélte a fitnesszguru.

Büszke a gyermekeire

Norbi rendkívül büszke gyermekeire, amiért rendkívül éretten viselkedtek, amikor Réka édesanyja összesett. Norbika hívta a mentőket és próbáltra újraéleszteni imádott nagymamáját a mentők kiérkezéséig. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Réka fájdalmas posztban búcsúzott

„Drága Alakreformosok! Drága Barátaim! Keresem a szavakat … próbálom megfogalmazni azt a mérhetetlen fájdalmat, amit érzek … de képtelen vagyok . Próbálok erős lenni, de ez most nem megy. Megsemmisültem! Darabjaimra hullottam … a szívem és a lelkem minden darabja sajog, fáj és kétségbeesve üvölt … Tegnap délután az otthonunkban, a karjaimban összeesett és meghalt az Édesanyám!”

Nem tudta megmenteni

„Keresem a választ … Hogyan történhetett meg ez? Itt volt velem. Mellettem. A karjaimban … minden nap … és én mégsem tudtam megmenteni!!! Reggel érte mentem, mint minden szombat reggel, büszkén, mosolyogva végignézte a szombat reggeli tornámat … majd az élő főzésemet … beszélgettünk, nevetgéltünk, terveztük a következő napokat … és amikor vittem volna haza összecsuklott és nem tudtuk sem mi, sem az életéért végsőkig küzdő mentősök, mentőhelikopterrel érkező orvos sem megmenteni … Pedig annyi mindent szerettem volna még és még adni Neki! Annyi közös élmény várt még ránk!”

Mérhetetlen fájdalom

„Abban a pillanatban örökre kitépték a szívem egy részét …Ezt a fájdalmat, ezt az űrt SOHA! SEMMI! nem tudja meggyógyítani és betölteni. A világ legcsodálatosabb és legönzetlenebb Édesanyja, Nagymamája és Felesége volt! Hálás vagyok, hogy megtanított mindenre! Az életútján keresztül megmutatta nekem azt a mintát, amely szerint élek! Hogy az élet két legfontosabb eleme az önzetlen szeretet és a család! Azt, hogy hogyan legyek olyan ember, mint aki vagyok!”

Erre kéri a követőit

„A karjaimban tartva köszöntem meg Neki mindent és kértem, hogy szeretgesse meg helyettem is az imádott Édesapámat. Köszönöm Nektek a rengeteg üzenetet! Nagyon sokat jelent ezekben a nehéz pillanatokban… Sokszor elmondtam már, de újra megteszem: Ne tartsatok haragot a szívetekben! Addig szeressétek és addig öleljétek a szeretteiteket, amíg tehetitek! Mondjátok el nekik, hogy mennyire fontosak számotokra!!! Addig, amíg lehetőségetek van rá.” – írta a bejegyzésében Réka. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Schobert Norbert és Rubint Réka – Forrás: RTL Klub Sajtóklub