Gáspár Győző tilosban állt meg a sok 10 milliós luxus BMW-jével. A 3. kerületi közterületesek elkapták és megbírságolták. Győzike azt állítja lecigányozták, ezért kérjenek tőle elnézést a közterületesek. Kivizsgálták az ügyet az önkormányzatnál és nyilvánosságra hozták a térfigyelők felvételét.

Cigányozás

A tévés celeb egy hete azt állította, hogy bár tilosban parkolt egy 3. kerületi étteremnél, az intézkedő közterületesek megengedhetetlenül viselkedtek vele, megalázták: amellett, hogy megbüntették 30 ezer forintra, még „le is cigányozták”.

Kivizsgálták

A vizsgálat azóta véget ért, hiszen az esetről videófelvétel készült, amit a TV2 megszerzett és be is mutatott. A riportban több részletet mutattak a térfigyelő kamera által rögzített balhéról.

Győzike inzultálta a közterületeseket

A 3. kerületi közterület-felügyelet jogi osztályvezetője, Géczi Viktória elmondta: Győzike volt az, aki hangosan beszélt velük és inzultálta őket, zavarta az intézkedést – erről a helyszínen intézkedő közterületes kollégái számoltak be neki. A cikk ide kattintva folytatódik, a látványos videót is megnézheted!

Kiemelt kép: Részlet a TV2 Tények Plusz című műsorának videójából