Rúzsa Magdi boldogan beszélt az ikreiről, elmondta mennyire más velük az élet és milyen aranyosak és szerencsére egészségesek. Azt is monda a közösségi oldalon megjelent videóban, hogy már hiányzik neki is egy kicsit a nyüzsgés. A felvételbe belegagyogott az egyik pici, mint kiderült Lujzi hívta el az anyukáját. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Szükségük van rám

„Három pici babám született nemrég és nekik most 0-24-ben szükségük van rám” – mondta Magdi a Richter Anna Díj döntőseinek küldött friss videójában, ahol elmagyarázta, miért nem tud személyesen ott lenni az eseményen.

Szép velük az élet

Magdi elmondása szerint szerencsére minden rendben van a picikkel. „Lujzi, Keve és Zalán cukik, szépen fejlődnek, minden rendben van velük és egészségesek, úgyhogy szép velük az élet” – mondta Magdi a videóban.

Lujzi közbeszólt

Az énekesnő bevallotta, hogy nagyon más és több lett az élete. Élvezi azt, amiben most van, de várja már a tavaszt, hogy sokat lehessen a picikkel jönni-menni. A videó végén picit gügyögni kezdett az egyik kicsi, Magdi azonnal felismerte a hangjáról, hogy Lujzi szólalt meg.

A szeretet felülír mindent

A három újszülöttet három óránként kell etetni, így valaki mindig ott van Rúzsa Magdi mellett. Az énekesnő azt mesélte korábban, hogy nagy kihívás 3 gyermeket ellátni, de annyi szeretett kapnak, hogy az felülír mindent.

62 nap a kórházban

Magdi ikrei alig két hónaposak, február elsején jöttek világra a Honvédkórházban, ahol összesen 62 napot töltött. A nevekről korábban azt mondta az énekesnő-anyuka, hogy amikor meghallotta a kislánya nevét, valami elindult benne, érezte, ez lesz az igazi. A két fiúnak pedig kemény, férfias, magasztos jelentéssel bíró neveket választottak.

A kórházban megtanult sok mindent

A családi összefogás az énekesnő szerint a legnehezebb időszakban is átsegíti őt és a férjét. Magdi azt mesélte, hogy már a kórházban sok mindent megtanult, ami elengedhetetlen egy ilyen nagy család ellátásához.

Sokat segít a férje

„A napi rutinunk ugyanaz, mint amit a kórházban megtanultunk. Szerencsére sikerült átültetni idehaza is, így nem vagyunk teljesen elveszve, tartjuk a tempót. Pihenni persze most még nincs idő, három óránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunnk. Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű” – mondta Magdi.

Már most látszik a természetük

Az énekesnő azt is elmesélte, hogy a picik nagyon jó viszonyban vannak egymással, már most jó testvérek, és látszik, hogy melyiküknek, milyen a természete. „Igyekszünk is alkalmazkodni az igényeikhez.” – fűzte hozzá Magdi.

Nagy kihívás

Az énekesnő nagyon sok segítséget kap a már tapasztalt hármasikres anyukáktól. „Három baba az ugye nem egy… Tettre késznek kell lenni, gyorsnak, talpraesettnek, kreatívnak. Nem mondom, hogy nem kihívás ez az egész, de mindenkire annyit tesz a Jóisten, amennyit elbír” – tette hozzá Magdi.

Örökség

Magdi családjában ez nem az első ikerterhesség. Ennek ellenére alaposan meglepődött, amikor megtudta, hogy egyszerre 3 gyermek édesanyja lesz.

4 éve házasodtak össze

Magdi és ritkán látható férje, Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt.

Itt van Magdi friss videója

Kiemelt kép: részlet a videóból