Öt és fél éve annak, hogy elhunyt Bajor Imre. A színész a napokban ünnepelte volna 63. születésnapját. Fia szívszorító üzenetet írt édesapjának.

Fia egy megható bejegyzéssel köszöntötte közösségi oldalán néhai édesapját. Marci eltitkolt érzéseiről, fájdalmáról, édesapja iránt érzett nem múló szeretetéről vallott.

„Eltelt 6 év. 17 voltam és fogalmam se volt arról, hogy mi is az élet! Gyerek voltam, mint te egész életedben. Azóta minden évben írni akarok valamit, de soha egy értelmes mondat se jutott eszembe. Nincs nap, amikor ne jutnál eszembe és akkor mindig valahogy mosolyt tudsz varázsolni az arcomra. Ebben te voltál a legjobb! Próbálom járni a saját utamat és olyan életet élni, amilyet mindig is szántál nekem.” – írja Bajor Marci

Majd így folytatja: „Ez persze nem könnyű, de tényleg nagyon igyekszem! Nagyon hiányzol, minden évben egyre jobban! Sokan kérdezik tőlem, milyen volt a fiadnak lenni és hogy otthon is olyan vicces voltál-e mint a TV-ben. Nem szoktam az ilyenekre válaszolni, mert még nincs itt az ideje ennek. Egyszer majd elmesélem nekik, amiben megértik, milyen volt a te fiadnak lenni! Boldog születésnapot Apa!”

Agydaganatban halt meg Bajor Imre

2013 végén tudta meg a Bajor Imre, hogy rosszulléteinek oka a gyilkos kór. Bár közeli ismerőseiket beavatták, 2014 márciusáig titkolták a színész betegségét.

Bajor Imre betegségét a rengeteg stressz okozta. Agytumora a mozgásért felelős területet nyomta, ezért a színész már nem is tudott járni. Fiával, Marcival Kínában próbálkoztak egy speciális kezeléssel. De 5 nap kivizsgálás után ott is közölték vele, hogy sajnos nem tudnak rajta segíteni.

Minden kémiai kezelést elutasított, vitaminkúrákkal gyógyította magát. De sajnos ezek hatástalannak bizonyultak.

Rettegett a haláltól

„Egyszerűen nem halhatok meg, és ezt nagyon komolyan mondom. Volt idő, amikor gyakran változott a hangulatom, és nemegyszer szinte vágytam a halálra. Az igaz­ság azonban, hogy rettegek tőle” – mondta a Bestnek.

„Néha abba a hiú ábrándba ringatom magam, hogy heteken belül a tudósok feltalálnak egy kapszulát, amit ha beveszek, meggyógyulok. Persze mindig is tudtam, ha valaki állandó stresszben él, abból előbb-utóbb baj lesz, az nem úszhatja meg. Én 18 éves korom óta, amióta színész lettem, örök stresszben élek. A látszat ellenére, mert folyton viccelődöm, jókedvű vagyok, nekem egyáltalán nem egyszerű felmenni a színpadra és eljátszani egy szerepet. Ilyenkor görcsbe rándul a gyomrom, izgulok, félek”– mondta halála előtt nemsokkal.  

Kiemelt kép: Bajor Imre – Forrás: RTL klub