Szulák Andrea nem akar tovább a Life TV-nél dolgozni, megszűnik a műsora, sőt még az Instagram-oldala is eltűnik.

Néhány héttel ezelőtt Hajdú Pétert nevezték ki a Media Vivantis Zrt. élére, ezzel az ő irányítása alá került az Ozone és a Life TV is. Az újdonsült vezérigazgató jócskán felforgatja a csatornák eddigi életét: Várkonyi Andreának és Szulák Andreának a Life TV-n futó műsora is megszűnik.

Hajdú Péter a Story Magazinnak beszélt a változtatásokról, elmondva, az a terv, hogy a saját gyártású, női tematikájú műsorokat – a Szulák Andrea vezette Nyugi! Köztünk marad, illetve Várkonyi Andrea Női titkok című műsorát – egyelőre szüneteltetik, mert nem hozták a kellő nézettséget. Az interjúban azt mondta, a két műsorvezető munkájára a továbbiakban is számít, csak más formában – írja a Blikk.

Ezekre a hírekre reagált Szulák Andrea az Instagram-oldalán, ahol leírta, nem akar tovább a csatornánál dolgozni.

„Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai megerősítettek abban az elhatározásban, hogy ne fogadjam el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozom a Life TV-hez” – írta Szulák.

Egyelőre nem tudni, összefüggésben van-e ezzel, de pár órája Szulák Andrea azt is közölte a rajongókkal, hogy a mai nappal megszűnik a mostani Instagram-oldala. Itt az ideje a megújulásnak! Ha lesz, a „hivatalos oldalon” tudtok majd követni – írta.

Kiemelt kép: Szulák Andrea – Forrás: YouTube