Mint ahogyan arról a LikeNews.hu hírportál is beszámolt néhány hete ismét kórházba került Törőcsik Mari. A hírt volt férje, Bodrogi Gyula is megerősítette, illetve az egyik szomszédja is elmondta, Marit kórházba kellett vinni. Tegnap az ápolója szűkszavúan nyilatkozott az állapotáról, azóta pedig teljes a hírzárlat, a közösségi oldalon a halálhíre terjed.

Ki sem lépett az otthonából

Törőcsik Mari sokat volt kórházban az utóbbi években, otthonában pedig egész nap ápoló vigyáz rá. Még a kapun sem lépett ki, nehogy elkapja a koronavírust. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt mondja a barátnője

A Tények riportjában Mari egy szomszédja és egyben jó barátnője szólalt meg, aki elárulta, hogy a színművésznőt nem merték otthon hagyni, hogy nehogy tüdőgyulladás legyen belőle, ezért inkább bevitték a kórházba. IDE KAPCSOLÓDIK: Törőcsik Mari megint kórházba került

Már haza akarták engedni, de…

Ezt követően a szokott vizsgálatokat elvégezték a színművésznőn, már úgy volt, ha hazamehet, ám ismét volt egy kis hőemelkedése, így pedig nem engedték haza. Már két hete kórházban van.

Hamar elfárad

Barátnője arról is beszélt a Tényeknek, hogy Törőcsik Mari az ideje nagy részében az ágyban feküdt, ha pedig beszélgettek is, akkor is csak keveset, ugyanis a színművésznő hamar elfáradt.

Bodrogi Gyula is megszólalt Törőcsik Mari állapotáról

A csatorna utolérte Törőcsik Mari volt férjét, Bodrogi Gyulát, aki megerősítette, hogy a színművésznő kórházban van. Állapotáról csak annyit mondott, hogy volt felesége jól van, ápolásra szorul korábbi betegségei miatt. Csak a biztonság kedvéért tartják megfigyelés alatt és az egész család nagyon várja már haza.

4-5 napja beszéltek utoljára

“Négy-öt napja beszéltünk egy keveset, ő hívott engem, de csak megkérdeztük, ki hogy van. Azt mondta, kicsit el van fáradva és nem érzi jól magát, ezután vitték kórházba. Gondolom, ez az időjárás-változás sem tesz jót neki, az ilyen frontok megviselik azokat, akiknek amúgy is vannak betegségeik. Bízom benne, hogy hamarosan jobban lesz, hívtam most is, de sajnos nem tudtam beszélni vele. Az mindenesetre megnyugtató, hogy ha hazaengedik, akkor is mindig van mellette valaki a nap 24 órájában” – ezt szintén Bodrogi Gyula mondta csak már a Blikknek.

Megszólalt az ápolója is az állapotáról

“Köszönjük az érdeklődést, Mari most már jobban érzi magát” – mondta a férfi a lapnak, majd bontotta a vonalat. IDE KAPCSOLÓDIK: Ápolója vallott Törőcsik Mari állapotáról

Törőcsik Marit lehetetlen elérni

A művésznőről senki nem tud semmit, lehetetlen utolérni. A Bors próbálta utolérni a Nemzet Színészét, a telefonját azonban már nem ő kezeli. Még a legközelebbi barátai sem érik el, akiket rendkívül nyugtalanít az állapota.

Jordán Tamás is nagyon aggódik érte

„Végtelenül aggódom Mariért. Mindennap próbálom felhívni, de egy ideje nem érem el – mondta a lapnak gondterhelten a Kossuth- és Jászai Mari-díjas pályatárs, Jordán Tamás.

Bodrogi Gyulát is aggodalom tölti el

Hasonló érzelmek kavarognak a színésznő volt férjében, Bodrogi Gyulában is. Tudomása szerint a szombathelyi kórházban vigyáznak a színésznőre. „Mielőtt bekerült, még beszéltem vele, és bár fátyolos volt a hangja, értettem, hogy mit mondd. […] Többször is volt már megfigyelés alatt kórházban, és mindig jobban lett, úgyhogy igyekszem pozitív lenni” – fogalmazott.

A közösségi oldalon a halálhíre terjed

A közösségi oldalon egyre többen kezdenek búcsúzni a legendás színésznőtől, köztük Lakatos Márk is. A Blikk ezzel szemben azt írja megkeresték Törőcsik Mari családját az ügyben, az egyik családtag pedig elárulta, hogy ugyan Törőcsik Mari nincs jó állapotban, de nem igaz a halálhíre.

Közleményt adott ki a Nemzeti Színház

FRISSÍTÉS! Törőcsik Mari állapota kapcsán közleményt adott ki a Nemzeti Színház, melyet most változtatás nélkül közlünk: „Törőcsik Mari és családja, illetve a Nemzeti Színház arra kéri a közvéleményt és a rajongókat, hogy ne terjesszenek valótlan híreket. A színművésznő kórházban van, állapota kielégítő. Kérjük Önöket, tartsák tiszteletben magánszféráját, hogy teljes nyugalomban tudjon gyógyulni.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Törőcsik Mari – Forrás: M1