Ismét kórházba került Törőcsik Mari. A hírt volt férje, Bodrogi Gyula is megerősítette. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznőt velemi otthonában már rég nem látták a szomszédok, akik úgy tudják, hőemelkedés miatt vitték be, most pedig megfigyelés alatt tartják.

Ki sem lépett az otthonából

Törőcsik Mari sokat volt kórházban az utóbbi években, otthonában pedig egész nap ápoló vigyáz rá. Még a kapun sem lépett ki, nehogy elkapja a koronavírust. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Ezt mondja a barátnője

A Tények riportjában most Mari egy szomszédja és egyben jó barátnője szólalt meg, aki elárulta, hogy a színművésznőt nem merték otthon hagyni, hogy nehogy tüdőgyulladás legyen belőle, ezért inkább bevitték a kórházba.

Már haza akarták engedni, de…

Ezt követően a szokott vizsgálatokat elvégezték a színművésznőn, már úgy volt, ha hazamehet, ám ismét volt egy kis hőemelkedése, így pedig nem engedték haza. Már két hete kórházban van.

Hamar elfárad

Barátnője arról is beszélt a Tényeknek, hogy Törőcsik Mari az ideje nagy részében az ágyban feküdt, ha pedig beszélgettek is, akkor is csak keveset, ugyanis a színművésznő hamar elfáradt.

Bodrogi Gyula is megszólalt Törőcsik Mari állapotáról

A csatorna utolérte Törőcsik Mari volt férjét, Bodrogi Gyulát, aki megerősítette, hogy a színművésznő kórházban van. Állapotáról csak annyit mondott, hogy volt felesége jól van, ápolásra szorul korábbi betegségei miatt. Csak a biztonság kedvéért tartják megfigyelés alatt és az egész család nagyon várja már haza.

Korábban elárulta, hogy beoltatná-e magát koronavírus ellen

A legendás magyar színésznő, Törőcsik Mari az AcNewsnak néhány héttel ezelőtt árulta el, hogy egyelőre nem oltatja be magát a koronavírus elleni vakcinával, csakis abban az esetben fogja, ha az orvosa tanácsolja neki, erről itt a LikeNews.hu hírportálon is beszámoltunk.

Nincs jó egészségi állapotban

Közben a Jászai Mari-díjas színésznő az állapotáról is beszámolt a hírportálnak, ám sajnos egészségügyileg nincs túl jól Törőcsik Mari. “Nem érzem túl jól magam. Nehezen viselem az időjárás változást. A napjaimat az otthonomban töltöm, néha felhívnak a szeretteim, az jól esik, de látogatókat csak nagyon ritkán fogadok a mostani helyzet miatt” – nyilatkozta akkor a színésznő.

Nem jelentkezett az oltásra

A színművésznő határozottan kijelentette, hogy nem jelentkezett a koronavírus elleni oltásra és nem is fog, addig ameddig orvosa mást nem mond neki. “Nem! Az orvosommal gyakran konzultálok, amíg ő nem mondja, hogy ez kell nekem mindenképpen, addig nem oltatom be magam” – mondta a színésznő.

Rémhírt terjesztettek

A Blikk információi szerint nemrégiben elkezdett terjedni a pletyka, hogy Törőcsik Mari is elkapta a koronavírust, ám szerencsére ez nem igaz, a színésznő sosem kapta el a betegséget.

Szellemileg friss

A LikeNews is beszámolt róla, hogy Járai Máté elmondta, hogy fogadott nagymamája szellemileg teljesen friss, de színpadra nem fog már állni, ugyanis egészségügyi állapota nem engedi, ám a színész állítása szerint ezt a gondolatot már a művésznő is elengedte. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Törőcsik Mari – Forrás: M1