Családtaguk temetéséről tért haza egy Pest megyei család, amikor észrevették, hogy egy betörő van a házukban. 5 millió forintot akart ellopni a győri tolvaj.

Ötmillió forintot már zsebre vágott az a tolvaj, aki egy gyászoló család mogyoródi házába tört be.

A temetésről hazaérkező tulajdonos észrevette, hogy nyitva van az ajtó. Jól emlékezett, és biztos volt benne, hogy elindulás előtt bezárta azt. Belépve a házba szörnyű látvány fogadta. Mindenütt a szétdobált holmijai feküdtek, hatalmas volt a felfordulás.

Ahogy álmélkodott a látottakon, felpillantott, és egy vadidegen férfit pillantott meg kisétálni az egyik szobából. A férfi kezében csavarhúzót tartott. Farkasszemet néztek, a betörő próbálta megfélemlíteni a tulajdonost, de ekkor belépett a férfi édesapja, és akkor hirtelen mindketten a betörő vetették magukat, a földre teperték, és egészen addig ott tartották, amíg a rendőrök ki nem érkeztek a helyszínre.

Mint kiderült, a betörő Győrből stoppal érkezett Mogyoródra, és találomra választotta ki azt a házat, amelyikbe bemegy. Az egyik zárat felfeszítette, egy másik ajtót berúgta, így jutott be a házba, és tett el csaknem ötmillió forintot.

A rendőrség kezdeményezte a vádlott letartóztatását, amit már el is rendeltek.

Kiemelt kép: illusztráció