December 5-én hunyt el Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő. A LikeNews is megírta, hogy miután férje tavaly nyáron elhunyt már a színésznő sem szeretett volna maradni. Temetésére december 19-én került sor.

Azt hitte előbb el fog menni mint a férje

L.Péterfi Csaba Pécsi Ildikó fogadott fia és jó barátja a Best Magazinnak elmondta, hogy a művésznő mindig azt gondolta, hogy ő fog előbb eltávozni az élők sorából, nem pedig a férje a legendás focista Szűcs Lajos, ám ez végül nem így lett – írja a Blikk.

„Ildikó mindig hitt abban, hogy ha az ember élete a földön véget ér, utána még folytatódik valahol, ahol találkozhatunk néhai szeretteinkkel. Mindig azt mondta, hamarabb fog elmenni, mint Lajos bácsi, és ő fog várni rá odaát, de aztán nem így lett” – mondta a Best Magazinnak Csaba.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két szerelme volt

L.Péterfi Csaba azt is elárulta,hogy Pécsi Ildikónak két nagy szerelme volt az élete során: az egyik imádott férje, Szűcs Lajos, a másik pedig a színház, ám amikor a házastársát elvesztette már a színpadon sem tudott kiteljesedni. Halála előtt Ildikó végleg szakított a színházzal.

Rábízta a telefonját

Ildikó a halála előtt nem sokkal Csabára bízta a telefonját, ám a lelkére kötötte, hogy csak a halála után nézheti meg annak tartalmát.

„„Az utolsó hetekben teljes nyugalmat szeretett volna maga körül, egy szűk kör kivételével mindenkivel megszakította a kapcsolatot. Azt kérte, a mobilja legyen nálam, de meghagyta, csak akkor kapcsolhatom be, ha ő már nem lesz. Azt mondta, mindent abban találok, amire szükségem lesz” – mondta a lapnak a jó barát.

Soha nem hallott történetekre bukkant

Csaba a színésznő telefonjában olyan hangfelvételekre és leírt szövegekre bukkant, amik még neki is tudtak újdonságot mondani, ugyanis Ildikó sosem mesélte el őket senkinek sem. A házassága előtti szerelmi életéről is új információk birtokába jutott a férfi.

Nem beszélhet az új végrendeletről

Pécsi Ildikó a halála előtt még egy végrendeletet íratott, ám ennek tartalmáról L.Péterfi Csaba nem beszélhet.

Álompár voltak

„Amikor mindent elintézett, azt mondta: jövök, papa, majd Lajos bácsi után ment. Álmában érte a halál. Ennél szebb befejezést el sem tudnék képzelni… Ha volt valaha álompár itthon, ők biztosan azok voltak” – nyilatkozta a színésznő barátja és fogadott fia.

Férje júliusban hunyt el

Pécsi Ildikó imádott férje, Szűcs Lajos tavaly júliusban hunyt el.

Filmbeillő szerelem volt az övék

Igazi filmbe illő, romantikus történet. Már a megismerkedésük sem volt mindennapi, a focista az Aranyember című filmben látta meg a fiatal Ildikót, és azonnal beleszeretett. Később személyesen is találkoztak, és többé nem engedték el egymás kezét.

Belebetegedett a gyászba

LikeNews is megírta, hogy a gyász annyira összetörte a Kossuth-díjas színésznőt, hogy 14 kilogrammot fogyott, valamint lelkileg és fizikálisan is belebetegedett. A vérnyomását és a vércukorszintjét az orvosok beállították, többször kapott vitaminkúrát és infúziót is.

Vágyott a halálra

Pécsi Ildikó férje halála után már nem is szeretett volna sokáig élni és a haláltól sem félt egyáltalán. A színésznő hitt a földöntúli életben, ahol újra láthatja szeretett édesanyját és férjét.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó