Egy vidéki ház árát tapsolták el Bódi Csabiék két gyermekük születésnapi partijára. A mulatós sztár azt mondja, a legjobbat akarták gyermekeiknek.

Bódi Csabi és felesége, Gina két legkisebb gyermekének, Liliennek és Rómeónak február 14-én , azaz Valentin-napon volt a születésnapja. A szülők a legjobbat akarták a gyermekeiknek, így hatalmas, majdnem hárommilliós bulit szerveztek az ünnepelteknek.

Lilien az első, míg Rómeó a tizenegyedik születésnapját ünnepelte hatalmas tortákkal, dekorációkkal, sztárfellépőkkel. A sztárpár elárulta, a hatalmas vendéglistát le kellett szűkíteniük, de így is sikerült egy tökéletes bulit csapniuk.

„A partit közösen szerveztük Ginával, s volt miden: a legdrágább whiskey-k, prémium vodkák, négyezer forintos borok, japán szilvapálinka, s hozattam eperbort Olaszországból. Az ételekről is heteken át egyeztettem, a legkülönlegesebb fogás a vízibivaly-gulyásleves volt” – magyarázta a Borsnak Csabi.

Azt is hozzátette, hogy a rendezvényre kedden került sor, mivel a legtöbb barátjuk és családtagjuk zenész, így a hétvégét fellépésekkel tölti. Sajnos, Csabi szülei Guszti és Margó nem tudtak részt venni az ünneplésen, mivel épp külföldön tartózkodnak.

Kiemelt kép: Bódi Csabi gyerekeinek partija – Forrás: Facebook