Évekkel ezelőtt fiát is meg akarta ölni az a tokodi nő, aki vasárnap leszúrta férjét. Csoda, hogy István életben maradt. mert anyja összesen 14-szer szúrta meg.

Hidegvérrel végzett a férjével Tokodon vasárnap délután egy 54 éves nő. A LikeNews.hu ebben a cikkében számolt be a gyilkosságról.

D. Eleonóra összeveszett gyermekei apjával, rárontott, majd szíven szúrta egy késsel. A rendőrség a kiérkezést követően azonnal elfogta a menekülni próbáló asszonyt, akit a gyermekei tartóztattak fel – írja a KEKFENY.com.

A borzasztó tragédia nem az első hasonló eset a családban: az egyik gyermekük, Ferenc arról beszélt  hogy az anyjuk korábban rárontott a testvérére is, ám erről a férfi akkor nem szeretett volna mesélni.  A Borsnak most sikerült utolérnie Istvánt, Ferenc bátyját, aki megerősítette: vele történt az incidens, amikor is az anyja majdnem kioltotta az ő életét is.

A 36 éves István Eleonóra legidősebb gyermeke, és ugyan nem ismeri biológiai apját, de mindig így tekintett a megölt férfira, Ferencre. Anyja azonban sosem volt egyszerű eset, erőszakos volt és követelőző. Aznap is pénzt akart kicsikarni a születésnapját ünneplő Istvántól, de ez csak részben sikerült neki.

„Adtam neki pénzt, de ő még többet követelt. Ellöktem magamtól, aztán már csak az van meg, hogy az egyik kocsmában összeestem. Kétszer szúrt a szívem közvetlen közelébe, majd a hónaljamba bökte a bicskáját és a derekamig, mintegy 40 centit felvágott. Összesen tizennégyszer sebesített meg, csoda, hogy életben maradtam” – idézte fel a több mint tíz éve történt szörnyű esetet a férfi, aki akkor még próbálta a nőt védeni, persze, nem maga miatt.

„Nem akartam, hogy a kistestvéreim anya nélkül nőjenek fel, ezért a rendőröknek azt vallottam, hogy nem emlékszem semmire, így akkor három hónap börtönnel megúszta” – vallotta be István, aki már nagyon bánja, hogy anno nem mondta el a teljes igazságot. Eleonóra ezután is fenyegette őt, azt mondta neki, meg fogja ölni, ha már előzőleg nem sikerült neki.

„Sokkot kaptam, amikor vasárnap megtudtam, hogy mi történt. Remélem, hosszú időre becsukják, de a legjobb lenne, ha ki sem engednék többé. Ugyanazt kívánom neki, amit ő csinált. Nekem már nincsen anyám ezek után. Jobban jár, ha ki sem jön a börtönből” – mondta megtörten a férfi.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán