Eleonóra gyermekei sosem bocsátanak meg, de még utoljára szeretnének találkozni vele, hogy a nő maga mondja el, miért szúrta le apjukat vasárnap Tokodon.

A gyerekek nem értik, hogy az anyjuk hogyan lehetett képes egy bicskával szíven szúrni az apjukat, s többet nem is akarnak hallani a nő felől, de a kérdéseikre még választ várnak. A gyilkosságról részletesen a LikeNews.com ebben a cikkében írt.

 „A testvéreimmel egyeztetve arra a döntésre jutottunk, hogy nem fogjuk tartani anyánkkal a kapcsolatot, de az ő szájából akarjuk személyesen hallani, miért csinálta ezt az édesapánkkal. Tettével már kiszakította ma­gát a családból, innentől kezdve nekem már csak testvéreim maradtak” – mondta a Borsnak a húszéves Molnár Ferenc.

Ferenc azt is elmondta, ha az anyja ott szeretne lenni a temetésen, illetve a büntetés-végrehajtási szervezet is hozzájárul, ha család is megengedi, hogy jelen legyen.

Az 54 éves nő részletes beismerő vallomást tett, azt is elmondva, hogy a gyilkosság előtt a férje hosszan szidalmazta. Mivel fennáll a veszélye újabb bűncselekmény elkövetésének, a Tatabányai Járásbíróság egy hónapra letartóztatásba helyezte a nőt. Az ügyészség közleménye szerint amikor a nő egy 8,5 cm pengehosszúságú bicskát döfött a férje szívébe, mindketten részegek voltak.

Az asszony egyébként 2006-ban az akkor még csak 23 éves elsőszülött fiát ölte meg majdnem, ám a ma már 37 esztendős családapa csaknem 15 évvel ezelőtt hazudott a rendőröknek, amikor azt vallotta, hogy nem emlékszik semmire. Tette ezt azért, hogy a testvérei ne anya nélkül nőjenek fel.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu