Nagyon lassan halad a forgalom Budapest felé az M1-M7 bevezetőn Budaörsnél történt baleset miatt. AZ M0-ás autóúton, az M5-ös autópálya felé is 10 kilométeres a torlódás.

Öt gépkocsi szenvedett utoléréses balesetet az M7-es autópálya 8-as kilométerszelvényénél, Budaörs térségében, a főváros felé vezető irányban.

Mindegyik vezető ki tudott szállni a belesetben részes járműből, szerencsére súlyosan nem sérült meg senki, azonban az autók csúnyán összetörtek.

Másfelé is problémás a közlekedés

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé a torlódás továbbra is 10 km-es. Törökbálint és Nagytétény között több mint 1 órás a menetidő növekedés! Az M1-es felé vezető oldalon egy kisteherautó és egy kamion koccant a külső sávon a 15-ös km-nél a Duna-hídon, az emiatt kialakult 4-5 km-es torlódáson 25-30 perc az átjutási idő.

Az M1-es autópályán a főváros irányába a 36-os km-nél ahol korábban több gépjármű ütközött össze, megszűnt a sávzárás. De még jelentős több km-es a torlódás.
Szintén az M1-es autópályán a lébényi szakaszon, Budapest felé a 130-as km-nél korábban két személyautó ütközött össze. A belső sávzárás megszűnt, a sérült járművek már a leállósávot foglalják el.

Az M3-as autópályán, Nyíregyháza irányába a kivezető szakaszon, valamint Gödöllő és Hatvan között Telített sávokon, araszolnak a járművek 30 perccel nőhet a menetidő.

Az M1-M7 közös szakaszán a belváros felé a 8-as km-nél korábban több jármű koccant a külső sávon. A sérült járművek már a leállósávot foglalják el. A korábbi torlódás már feloszlott.

Fotók: Helyszíni fotók – Forás: Facebook, köszönjük a posztolóknak, hogy képeikkel segítik mások hiteles tájékoztatását.