Tóth Andi a közösségi oldalán tett közzé egy fotót, amely azt bizonyítja, hogy Tóth Gabi egy titkos Facebook-csoportban alázza meg őt.

Ez verhette ki Gabinál a biztosítékot

Andi a napokban osztott meg egy fotósorozatot, amin éppen kávézik és ami egyébként egyben egy tequila reklám is volt, a képek pedig Andihoz híven egy kicsit erotikusra sikerültek. Valószínűleg Gabi ezen paprikásodhatott fel, ugyanis nagyon úgy fest, hogy egy titkos csoportban keményen odapörkölt a képek kapcsán ifjú kolléganőjének. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kemény szavak

„Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen….bravo…jó üzenet a fiataloknak…imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.” – írta állítólag a posztban Gabi.

Kerestük a csoportot

A csoport egyébként valószínűleg titkosított lehet, mert hiába kutattunk utána, a kereső nem dobta fel.

Andihoz eljutott

Andihoz mindezek ellenére a bejegyzés valahogy eljutott, aki a következőképpen reagált minderre: „Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával.”

Itt található a teljes bejegyzés

Már egy ideje érzi, hogy Gabi pikkel rá

Andi egyébként már jó ideje úgy érzi Gabi pikkel rá, anno már a Sztárban Sztár műsorában is elmondta, hogy szerinte a névrokona valamiért nem kedveli őt. Mint ismert Andi akkor Gabi bőrébe bújt a színpadon, a produkció pedig Gabi annyira meghatotta, hogy el is sírta magát, erről akkor a közösségi oldalán is posztolt

Valami még sincs rendben

Most viszont mégis úgy tűnik, hogy a két énekesnő között elmérgesedni látszik a viszony, bár Andi a posztban azt írja nem haragszik, ám ha ez így marad, akkor annak durva vége lehet, arról nem beszélve, hogy ez rágalmazásnak és becsületsértésnek minősül

Az online bántalmazás kérdése

Andi számára azért is teljesen érthetetlen ez az egész, mert Gabinak éppen a napokban jelent meg egy írása a csalad.hu-n, ami az online bántalmazás témakörét járja körül.

Baukó Évával is összefeszült

Gabinak nem ez az egyetlen konfliktusa az utóbbi időben. Nemrég Baukó Évával feszült össze, az esetről a LikeNews is beszámolt. Éva annak kapcsán adott hangot a véleményének, hogy Tóth Gabi miatt állítólag elbocsátottak a munkahelyéről egy internetes zaklatót.

Andinak is kommentelt

Baukó Éva most egyébként kommentben reagált Tóth Andinak is: „Andi! Minden szavad arany! Engem is privát üzenetekkel bombázott es megfenyegetett, hogy nem hozhatom nyilvánosságra! Ő beszél neked, amikor ő is állandóan kitette a melleit! Nem szeretem az álszent embereket!”

Keresték Tóth Gabit

A 24.hu egyébként az ügyben kereste Tóth Gabi menedzserét, ám egyelőre nem érkezett reakció. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Andi – Tóht Gabi, LikeNews montázs