Megölte élettársa az eltűnt kétgyermekes karcagi édesanyát Mariannát december 22-én, majd a holttestét a Dunába dobta.

Eltűnt lányát kereste az édesanya

Se éjjele, se nappala Lázok Évának, mióta karácsony előtt pár nappal minden előzmény nélkül nyoma veszett szeretett lányának. Kiss Marianna Évát az élettársa látta utoljára, akivel éppen előtte szakítottak véglegesen. A fiatal nő karcagi házából indult el.

Szakított párjával

„A lányom eltűnése előtt másfél héttel költözött vissza a párja a szüleihez, miután szakítottak. Öt éve voltak együtt, 3 esztendeje egy közös gyerekük is született. Korábban albérletben éltek Felsőlajoson, nagyjából 10 hónapja költöztek haza hozzám Karcagra” – írta kétségbeesve a Kekvillogo.hu-nak Marianna édesanyja.

Nem érezte jól magát a kapcsolatban

Lázok Éva azt állítja, Marianna kiábrándult a kapcsolatból, már akkor sem voltak túl jól, amikor hozzá költöztek, de még adtak maguknak egy esélyt. Az eltűnt nőnek a korábbi kapcsolatából is született egy kisfia.

Fordulat az ügyben

„Kedden reggel voltam bent a rendőrségen két órát, ahol női ruhadarabokról mutattak nekem fényképeket. Azonnal felismertem őket, a lányom ruhái voltak azok. Nem tudom, hogy hol találhatták őket, de az megnyugtatott, hogy tiszták voltak és vérnyom sem volt rajtuk. Az eltűnésekor állítólag ezt a nadrágot, kabátot, inget és egy kis táskát viselte, amit nekem is megmutattak” – mondta Marianna édesanyja a Borsnak.

Marianna párjáról kérdezték

„Emellett Attiláról, a lányom volt párjáról faggattak, hogy mit gondolok róla, milyen volt a kapcsolatuk Marcsival. Azt is kérdezték, hogy a lányomnak volt-e másik kapcsolata, de én erről nem tudtam mondani semmit”  – mondta Lázok Éva, az eltűnt nő édesanyja.

Rejtélyes baleset

A nő volt párját akivel a nő az eltűnése előtt szakított,  hétfőn délután kihallgatták a rendőrségen. Kedden reggel ismét jelenése lett volna a kapitányságon, de útközben váratlanul súlyos baleset érte. Fehér kocsijával Lajosmizse felől haladt, amikor egy közvilágítási betonoszlopnak ütközött Kecskemét határában.

Ellepték a házat a rendőrök

Éva házához, ahol Mariann élt a gyerekeivel szakítása után, szerda reggel rendőrök mentek ki. Legalább harmincan lehettek, a fél utcát le is zárták. Nagyjából másfél órán át kutattak. Őt be sem engedték addig, a rendőrautóban ült kint az utcán. A házból végül nem vittek el semmit. Ugyanígy B. Attila felsőlajosi otthonánál is helyszíneltek, ennek eredményéről azonban egyelőre nem tudni semmit – írja a Kékvillogó.

Kiemelt kép: Kiss Marianna Éva