A LikeNews is megírta a szomorú hírt, hogy hétfő este meghalt a Vidám Színpad igazgatója, Böröndi Tamás. A színész 65 éves volt. Kiderült, hogy a színészt éppen lányai születésnapján győzte le a koronavírus-fertőzés.

A színház tudatta a hírt

A Vidám Színpad a Facebook-oldalán jelentette be Böröndi halálhírét. A színész hétfőn este hunyt el. “Tragikus hírrel zárja évadát a Vidám Színpad!” – írták.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Koronavírusban hunyt el

Közben megerősítették, hogy Böröndi Tamás koronavírus-fertőzésben hunyt el.

65 éves korában elhunyt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója, előtte 19 napig volt kórházban. A Szomszédok egykori közkedvelt Nagy tanár ura koronavírussal küzdött. Ezt a család engedélyével a teátrum saj­tóreferense, Kristóf Hajnalka megerősítette a Blikknek.

Nem volt betegsége

„Nem küzdött semmilyen alapbetegséggel, makkegészséges és életerős volt, amikor elkapta a fertőzést” – mondta a sajtóreferens.

Megszólalt Csutka István is

“Tamás 19 napja volt kórházban és harcolt keményen. És amikor nézem azt a csoportot, amit Anna, Götz Anna, a felesége létrehozott, hogy küldjük az energiát Tamásnak, akkor is látom özönleni rá az üzeneteket, az elmúlt napokban és hetekben… hogy hány ember volt, aki szerette, és megállás nélkül pittyeg a telefonom most is…. én csak abban bízom, hogy legalább ezt most … nem most érzi… és látja…” – mondta elcsukló hangon Csutka István, a debreceni Csokonai Színház volt igazgatója.

Ikerlányai születésnapján hunyt el

A Bors megtudta, hogy a színész ikerlányai születésnapján hunyt el, ugyanis Lilla és Anna pont hétfőn ünnepelték a 21. születésnapjukat.

A színház is felköszöntötte őket

Kiemelt kép: Böröndi Tamás