Ki az, aki ne szeretné mindenből a legjobbat megadni a házi kedvencének? Amikor befogadjuk őket, életünk egy részét arra tesszük fel, hogy nekik mindent megadjunk, róluk a lehető legalaposabban gondoskodjunk. Ebbe természetesen nem csak a táplálás, a tisztítás és az orvosi ellátás tartozik bele, hiszen például a macskáknak is hatalmas igényük van arra, hogy játsszanak, hogy mentálisan is elfáradjanak, ahogy persze arra is, hogy kuckós zugokban szundikáljanak.

Persze az erre alkalmas cicabútorokat többnyire aranyáron mérik, de hogy legkedvesebb macskánkat ne fosszuk meg az élménytől, készítsük el számára az Otthonok & Megoldások házi cicabútorait, hogy minél teljesebb és boldogabb életet éljen.

Régi bútorok újragondolva!

Nehogy azt hidd, hogy kapásból a barkácsáruházban kell indítanod ezt a projektet!

Elég, ha kimész a sufniba vagy a le a garázsba, és szétnézel: jó eséllyel meg fog akadni a szemed egy ősrégi tévékészüléken. Nincs más teendőd vele, mint leporolni, megszabadítani minden üvegtől és elektronikai alkatrésztől (ami persze a megfelelő szelektív telepre, nem pedig a kommunális hulladékba kerül), kibéleled, sőt az igazán VIP lakosztályért pedig még labdákat is lógathatsz a plafonra! Nincs az a macska, aki ne kucorodna be oda egy jó kis délutáni alvás reményében.

Persze a meglévő bútoraidat is átalakíthatod némi zsinór segítségével, így válik a könyvespolc oldala pillanatok alatt kaparófává. Ezzel nemcsak a macskádnak teszel jót, hanem magadnak is, hiszen így biztosan épségben maradnak a bútoraid.

Éljen a makramé és a fa!

Ám nem csak bútorokban érdemes gondolkozni, így akinek egy kicsit is jobb a kézügyessége, más alapanyagokat is bevethet.

Cserépbe biztonságosan rögzített fából kaparófelület és mászóka építhető a cicusoknak, míg makraméfonalból fejedelmi hintát tudsz készíteni egy kerek fakorong segítségével.

Ugye te sem gondoltad volna, hogy a méregdrága cicabútorokat, amikkel már olyan régóta szemezel a kisállatkereskedés szóróanyagait nézegtve, ennyire könnyedén tudod helyettesíteni? 

Ha szánsz rá egy kis időt, nézelődsz a különféle képmegosztó portálokon, vagy végigböngészed az Otthonok & Megoldások kisállatokkal kapcsolatos tippjeit, garantáltan nem maradsz ötlet nélkül.

Elég egy unalmasabb nyári hétvége, amikor el is tudod készíteni a cicabútort, és szombat este már kényelmesen borozgatva tudod végignézni, ahogy a macskád birtokba veszi újdonsült játékszereit vagy pihenőhelyét.

A macska a legédesebb főnök!

Mondhat bárki bármit, a macskások tudják, hogy a macskánál édesebb uralkodó nem volt és nem is lesz széles e világon, így nem csoda, ha tényleg mindent szeretnének megadni ezeknek a bundás kis fejedelmeknek.

A fentiek alapján láthatod, nem feltétlenül az anyagiakon múlik az, hogy mennyire teremtesz elnöki lakosztályt a cicád számára, hanem sokkal inkább azon, hogy mennyi időt és energiát vagy hajlandó belefektetni abba, hogy full extrás otthonban élje le a hét élete közül az egyiket!

Most rajtad a macskád szeme: melyiket fogod először megvalósítani?

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.