Újabb bizonyítékok kerültek elő Fekete Dávid ügyében, ugyanis hangfelvételeken hallható, milyen durva párbeszédek hangoztak el a volt énekes üzletkötései hátterében. Mint kiderült, a volt megasztáros az életét félthette, és ezért nem szállt ki a sötét üzletelésből.

Autókkal kereskedett

Május elején letartóztatták Fekete Dávidot. A volt megasztáros énekes autókkal üzletelt, azonban a vásárlói sosem látták az autót vagy annak az árát. Az énekes több embert is megkárosított.

Nem mert kiszállni

A legfrissebb fejlemények szerint Dávid az életét félthette, és ezért nem tudott kiszállni a autóbizniszből. Sőt, több károsultja azt is állítja, hogy olyan üzletekbe bonyolódott bele, amikből már nem tudott visszajönni – írja a Ripost.

Fenyegették

Most újabb hangfelvételek kerültek elő, melyeken hallható, ahogy Fekete Dávid beszél a milliókról és a halálos fenyegetésekről, amiket kapott. A volt megasztáros rettegett ezektől a fenyegetésektől.

Autókölcsönző tulajdonosát is megkárosította

A rendőrségen az egyik károsult, Varga Jenő tett feljelentést, és mutatta be a hangfelvételt, ami segítheti a nyomozást. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy tudható, hogy Fekete Dávid több autótulajdonost is megkárosított, azzal az egyszerű átveréssel, hogy a kocsik eladását követően nem fizetett. A férfit a sorozatos csalásai és hazugságai miatt akár 11 év börtönre is ítélhetik.

Másfél hónapja még beszéltek

„Dáviddal nem beszéltem másfél hónapja… Akkor volt az utolsó ígérgetése” – mondta a Tényeknek Varga Jenő.

Bűnszervezetnek dolgozott?

Fekete Dávid ügyében több károsult is arról vallott, hogy a volt énekes feltehetően egy bűnszervezetnek dolgozik, akik autókkal kereskednek. A legújabb bizonyítékon, a hangfelvételen, tisztán hallható, ahogy Dávid és három másik férfi erről a bizonyos szervezetről beszélnek.

Annak törlesztett, akitől félt

Ezenfelül a károsultak közül többen is úgy vélik, hogy Dávid mindig azoknak törlesztette az adósságát, akiktől félt.

Megzsarolták

„De megöl, vagy mi? Fenyeget, hogy megöl?” – kérdezték az énekest. Válaszában Dávid elmondta, hogy nem egészen így, de hasonló módon zsarolták őt.

Lesittelték

Mint ismert, a népszerű énekest a 100 millió forintos csalás miatt május elején letartóztatta a győri bíróság. 

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2