A LikeNews is beszámolt róla, hogy tegnap este a Budapesti Rendőr-főkapitányságra december 20-án 19 óra 26 perckor egy férfi tett bejelentést, hogy egy 17. kerületi családi házban holtan találta nagymamáját.

Két holttestet találtak

A rendőrök a helyszínen két holttestet találtak, a házban lakó nagymamát és annak fiát. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást; a nyomozók megkezdték a tényállás tisztázását.

Egész este helyszíneltek

Információink szerint sok rendőr volt a környéken, egész este helyszíneltek.

Saját fia lehet a tettes

A jelenlegi adatok szerint a családi házban lakó 91 éves asszonyt saját fia ölte meg egy engedéllyel tartott vadászpuskával, amivel utána saját életét is kioltotta – írja a police.hu.

Nemrég találták meg a 11 éve eltűnt focista holttestét

Az egyik Baranya megyei erdőben találták meg Katzenbach Imrének, az MTK korábbi focistájának a holttestét, aki 11 éve tűnt el. Felesége abban bízott, hogy férje külföldön van. A férfi korábban szintén eltűnt egy időre, akkor Görögországba szökött.

2009-ben tűnt el

Az iratait és a kocsiját hátrahagyva, 2009. szeptember 28-án, 45 évesen tűnt el a 17. kerületi otthonából Katzenbach Imre. Az MTK korábbi középpályásának csontjait 11 évvel később, idén október 23-án találták meg a nyomozók Baranyajenő térségében.

Egyik bűntársa a gyanúsított

Megölésével az egyik bűntársát és barátját, H. Attilát gyanúsítják, aki nagy értékű adócsalásért jelenleg is rácsok mögött van. Erről bővebben a BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt.

Teljesen összetört a család

„Nagyon sok idő telt el az eltűnése óta, de még mindig számítottunk arra, hogy életben van. Abban bíztunk, hogy esetleg külföldön tartózkodik. Múlt héten értesített a rendőrség arról, hogy megtalálták a földi maradványait, így a remény akkor halt meg számunkra” – mondta a Borsnak a felesége.

Vadászni járt a térségbe

Tündének arról nincs információja, hogy a nyomozók hogyan jutottak el ennyi idő után a férje holttestéhez. Az asszony azt mondta, a focista korábban járt arra vadászni, de azt nem tudja pontosan, hogy arra a területre-e, ahol megtalálták a holttestet.

Azt mondta, valami dolga van

„Arra emlékszem, hogy az eltűnése napján valami dolga volt, s el kellett mennie, de arról nem tudok, hogy kivel találkozott. A lányunk, Dia akkor 17 éves volt, természetesen őt is nagyon megviseli most ez az egész, nincs jól ő sem „– tette hozzá a gyászoló nő.

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán