Eltűnt Radics Gigi profilja az Instagramról! Az énekesnő több százezer követővel rendelkezett, valamint a platformon keresztül tartotta a kapcsolatot a rajongókkal is.

Ellopták a profilját

Kiderült, hogy Gigi csak úgy, mint Péter Szabó Szilvi, vagy nemrégiben Vasvári Vivi is hekkerek áldozatául esett.

Megviselték a történtek

„Én jól vagyok, nincs semmi gond. Persze lelkileg megviselt, hogy ellopták a profilomat. Nagyon fontos volt nekem az az oldal, sok olyan fotó és kiírás volt ott, amelyek pótolhatatlanok, ráadásul az utolsó megosztott képem a kislányom, Bella volt, és az a sok kedves komment, üzenet mind eltűnt.Emellett olyan sztárok is követtek, mint Cardi B vagy Quincy Jones, ami emberileg és szakmailag is nagy siker volt az életemben” – mondta a Blikknek Gigi.

Török hekkerek a tettesek

Gigi szilveszter előtt kezdett el furcsa üzeneteket kapni, úgy tűnt mintha az Instagram küldené, de másnap már nem tudtak belépni a profilba.

„Török hekkerek állnak a történtek mögött. Eleinte csak írogattak, úgy adták elő, mintha az Instagram nevében üzennének, de másnap már nem tudtunk belépni a profilra. Sajnos hiába jeleztük az oldal üzemeltetőjének a problémát, nem tudnak vele mit kezdeni, sőt nincs is rendes „ügyfélszolgálatuk”, ahol tudnának segíteni. Persze mindent megteszünk, hogy visszakapjam a profilt, de lehet, hogy ez nem sikerül majd” – folytatta a lapnak Gigi.

Létrehozott egy új profilt

Habár Gigi reménykedik, hogy talán valahogy visszatudja, majd szerezni a profilját, addig is létrehozott egy újat, a rajongók gigiradicsofficial néven találják meg az Instagramon.

„Nyolc év munkája ment most a kukába, de sebaj, sokszor kezdtük már elölről, most is sikerülni fog!” – mondta az énekesnő.

Péter Szabó Szilvi profilját is török hekkerek lopták el

Az énekesnő néhány hónapja mesélte el, hogy egy török banda ellopta az Instagram fiókját, ugyanazok, akik Kajdi Csabáét is.

Kajdi Csaba is így járt

Kajdi Csabát is hasonló támadás érte mint Péter Szabó Szilvit és most Radics Gigit, neki sikerült egy magyar cég segítségével visszakapnia az ellopott profilját, ezért Szilvi is hozzájuk fordult segítségért, akik fel is vették a kapcsolatot a Facebookal, (A Facebook és az Instagram egy cég), akik azt az üzenetet küldték, hogy próbálják visszaszerezni a profilt, addig ő legyen türelemmel.

Vasvári Vivi fiókját is megpróbálták feltörni

December elején jelentette be Vasvári Vivi, hogy új Instagram fiókja van, mert a korábbit megpróbálták feltörni, ezért most inaktív. Vivi jelenleg is az új fiókját használja.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Radics Gigi