Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta elvesztette szeretett nagypapaját Tóth Gabi. Az énekesnő megható poszban búcsúzott, ma pedig ismét egy szentimentális hangvételű bejegyzéssel jelentkezett.

Még találkozhatott Hannarózával

Mint megírtuk Gabi szívszorító soraiból kiderült, hogy nagypapája éppen egy hónappal ezelőtt még tudott találkozni a kis Hannarózával, ez volt a dédipapa és a kicsi első, illetve utolsó találkozása.

A szív megszakad

“Megszakad a szívem papa. Úgy örülök, hogy pont ma egy hónapja megérinthetted Hannarózát! Annyira simogatott téged… lehet, hogy ő màr làtta rajtad, hogy indulnál… Ég veled papa! Köszönöm a csodálatos , önfeledt gyermekkort, amit adtál nekünk.” – írja bejegyzésében az énekesnő.

A kis Hannaróza egy hónapja találkozott először a dédszüleivel

Gabi néhány héttel ezelőtt tett közzé arról egy fotót, amikor kislánya először találkozik a dédmajávával, minden bizonnyal ez volt az az alkalom, amikor a dédipapa is láthatta még a csöppséget.

Szentimentális gondolatok

Gabi ma ismét megható sorokkal jelentkezett közösségi oldalán, ahol a következőket írta: „Vajon mennyi marad a gyermekkorunkból? Mintha felmenőink tükörként hordoznák magukban ezen önfeledt éveinket… egy tükörrel kevesebb… gyermeki énem pedig ismét átveszi felettem az irányítást , amint megcsapja arcom az elmúlás rideg szele… kapaszkodnom kell.. megint másokban, másik tükröt keresve próbálok melegséget találni! Ezekben a napokban most megengedem magamnak… aztán majd újra lépek egyet …én már azt is fejlődésnek élem meg, hogy tudatában vagyok ennek a lelki állapotnak…ezeket az érzéseket is megengedhetjük magunknak…”

Vera egy kedves történettel búcsúzott a nagypapától

Gabi nővére, Tóth Vera is hosszabb posztban búcsúzik szeretett nagypapájuktól, a közösségi oldalán. “Amikor fiatalon elhagytad a tangóharmonikádat, nagyon rosszul érintett, mi megszereztük ugyanazt neked a 80.születésnapodra, bár csak a márka és az évjárat egyezett.. nem ugyanaz volt, amit anno fogtál, de mégis, nagyon örültél neki…Ha éltetek dolgos embert, a papa az volt, meg sem állt, míg tudott járni…” – írja posztjában Vera.

Számos tragédiát túlélt

Kibírt néhány tragédiát: Egy sújtóléget, négy stroke-ot, pár családtagot, világháborút, 56-ot, sok drámát… Drága nagypapánk, most jött a hír, pár órája elmentél…Jó utat…:-( Legyél ugyanolyan zsivány a túlvilágon, mint életedben a Földön” – írja bejegyzésében az énekesnő.

Kiemelt kép: Tóth Gabi