A LikeNews is megírta, hogy tegnap a kora hajnali órákban legalább 10 NAV-os nyomozó érkezett meg Lajcsi és felesége mocsai otthonánál.

Lajcsi nem volt otthon

A rendőröket Lajcsi felesége Bogi engedte be, ugyanis a zenész pár napra elutazott, hogy 60. születésnapját ünnepelje. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Később az ügyvéd tisztázta az ügyet

A zenész ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián elmondta, hogy ügyfelét nem gyanúsítják semmivel sem. “Ügyfelem ellen nem folyik újabb nyomozás és nem is gyanúsítják semmivel! A megjelent cikkből szinte egy szó sem igaz! Annyi történt, hogy a rendőrség megjelent a birtokon és Galambos Boglárkával szemben foganatosítottak egy iratlefoglalást, egy hat évvel ezelőtti céges adásvétellel kapcsolatosan” – mondta az ügyvéd a Ripostnak. 

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Boglárka egykori cége után érdeklődtek

A nyomozók állítólag Lajcsi feleségének egy korábbi cége miatt érdeklődtek, amit az asszony már évekkel ezelőtt eladott. A Blikk úgy tudja, hogy az új cégtulajdonosok ellen a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága tavaly indított nyomozást nagy értékű áfacsalás miatt, ezért volt szükség néhány dokumentumra Boglárkától.

Ezért érkeztek hajnalban

dr. Fröhlich Krisztián a Lajcsi ügyvédje elmondta, hogy azért érkeztek hajnalban a nyomozók, mert olyankor szoktak.

Boglárka rémálma újra valóra vált

Az ügyvéd elmondta, hogy a korai reggeli razziával megismétlődött Galambos Lajos feleségének hat évvel ezelőtti rémálma, amikor 2015-ben rajtuk ütöttek. Boglárka akkor 12 napig volt letartóztatásban.

Nincs jól

A Blikk megkeresésére sem nyilatkozott Boglárka. „Nem nyilatkozom, mert nagyon kivagyok…” – mondta az asszony megtörten a lapnak.

Lajcsi is aggódik az egészségéért

A trombitás szintén aggódik a neje egészségéért, már a bírósági ügyek alatt is kérte, hogy betegeskedő feleségét kíméljék meg. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Galambos Lajos