A LikeNews is megírta, hogy ma reggel nyomozók jelentek meg Galambos Lajos mocsai otthonánál, de most az ügyvédje tisztázta a történteket.

Nem gyanúsítják

A zenész ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián elmondta, hogy ügyfelét nem gyanúsítják semmivel sem. „Ügyfelem ellen nem folyik újabb nyomozás és nem is gyanúsítják semmivel! A megjelent cikkből szinte egy szó sem igaz! Annyi történt, hogy a rendőrség megjelent a birtokon és Galambos Boglárkával szemben foganatosítottak egy iratlefoglalást, egy hat évvel ezelőtti céges adásvétellel kapcsolatosan” – mondta az ügyvéd a Ripostnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lajcsi nem volt otthon

A rendőröket Lajcsi felesége Bogi engedte be, ugyanis a zenész pár napra elutazott, hogy 60. születésnapját ünnepelje.

Márciusban újra bíróság elé kell állnia

A mulatós sztárnak március 3-án újra meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ugyanis 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják. A per évek óta húzódik.

Legutóbb a koronavírus miatt nem jelent meg

Lajcsi a legutóbbi tárgyaláson azért nem tudott megjelenni, mert elkapta a koronavírust.

Vasárnap délután lett meg az eredmény

A zenész ügyvédje dr. Fröhlich Krisztián a Blikknek azt mondta, hogy az ügyfele vasárnap délután kapta meg a pozitív koronavírus-teszt eredményét.

“Ügyfelem reggel, nem sokkal a tárgyalás előtt írt nekem, hogy vasárnap délután kapta meg a COVID teszt eredményét, amely pozitív lett” – mondta a lapnak Lajcsi védője.

Hosszú ideje húzodik a per

Lajcsi perére egyszer már 2019-ben sor került, ám akkor a mosdóban lett rosszul és mentő vitte el a helyszínről. 2020 szeptemberében a zenész fia, István kapta el a koronavírust, ezért nem jelent meg, a novemberi időponton pedig többen nem jelentek meg.

Kórházba került

„Eszem ágában sem volt hiányozni a tárgyalásról, de csütörtök óta pokoli fájdalmaim vannak, azonnal be kellett mennem a kórházba” – mondta a Blikknek Lajcsi novemberben.

Nem csak miatta napolták el

Novemberben kiderült, hogy Lajcsi rosszullétét gyulladásos vesegörcs okozta, ám nem csak miatta napolták el a tárgyalást. A trombitás ügyvédje koronavírusos lett, valamint a bíró is lebetegedett. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Galambos Lajos