„Majdnem 30 éve kezdtük, 22 éve fejeztük be, de a mi történetünk soha nem ér véget” – írta Csonka András az Instáján és a kiemelt képünkön látható fotót osztotta meg. Egy ebéd erejéig újra összeállt a legendás Família Kft szereplőgárdája és lőttek egy közös fotót.

Megölelték egymást

Vasárnap délután a Déryné étteremben találkozott a Família Kft szereplőinek egy része. Jót beszélgettek, megölelték egymást és egy közös képet is készítettek, amit Csonka András a sorozat egykori főszereplője posztolt az Instáján. 

A főszereplők

A vasárnap készült fotón ott van az ikonikus főszereplő Esztergályos Cecília, aki mindig eddig-eddig és eddig volt. Nem hiányozhat természetesen Csonka Pici és a két iker, Spáh Dávid és Károly, akik mára meglehetősen különböznek már egymástól.

Nem mindenki lehetett ott

A csapattal nem lehetett már ott a Família Kft Kövér Lajosa, aki alig egy hónapja halt meg. Nagy Zoltán színész Pomázon élt és dolgozott. Az Újszínház művészétől a település lakói, kollégái és barátai is búcsúztak. IDE KAPCSOLÓDIK: “Hajnalka nem tudhatja” – meghalt a Família Kft Kövér Lajosa, Nagy Zoltán színészt Pomázon is gyászolják

93 évesen lett covidos

Szintén nem volt ott a találkozon a nagypapát alakító Baranyi László. Róla idén januárban írtuk meg, hogy 93 évesen elkapta a koronavírust. A Família Kft. sztárja január végén betegedett meg, majd mentő vitte kórházba. A színész legyőzte a fertőzést, most már otthon van feleségével és annak örül, hogy nemsokára visszakapja régi életét, végre unokáját is megölelheti. EZT IS OLVASD EL: “Áldom az orvosokat, ápolókat, megmentettek!” – legyőzte a koronavírust a Família Kft 93 éves sztárja, Baranyi László végre magához ölelheti unokáját

Sokat fogyott

„Jó sokat fogytam, de otthon Klárikám majd szép lassan felhizlal. A kórházban már elkezdték, amikor észrevette a nővérke, hogy nagyon szeretem a tejbegrízt, a háború alatt sokat főzött az anyám, mindig adott repetát. Áldom az orvosokat, ápolókat, megmentettek! Türelmesek, együttérzőek, gondoskodóak, még az arcomat is megsimogatták, cserébe rengeteg régi történetet meséltem nekik. De nem csak az ő szeretetüket éreztem, több száz jókívánságot kaptam, még Békéscsabáról is” – mondta akkor a Blikknek Laci bácsi.

Népszerű sorozat

A Família Kft. az egyik legnépszerűbb magyar televíziós filmsorozat volt az 1990-es években. A sorozat Gát György és Szurdi Miklós nevéhez fűződik. Magyarországon ez volt az első szituációs komédia.

Mai napig összejárnak

A Família Kft. nyolc éven át volt műsoron, ám időközben megjelentek a kereskedelmi televíziók (TV2 és az RTL Klub), és ezeknek a csatornáknak a kínálatdömpingjével a sorozat már nem tudott versenyezni. 1999-es megszűnéséig összesen 385 rész készült. Az egykori szereplők azonban láthatóan a mai napig összejárnak.

Kiemelt kép: A Família Kft egykori szereplői most – Forrás: Instagram/csonkabrandy