Új barátnője van Hajdú Péternek. A műsorvezetőt egy hétvégi rendezvényen fotózták le egy barna hosszú hajú lánnyal. Péter nem tagadta, hogy újra szerelmes.

A műsorvezetőt egy csinos hölgy társaságában kapták lencsevégre vasárnap este a budapesti Teqball Világbajnokságon. A páros igyekezett nem túl nagy feltűnést kelteni Vasas csarnok lelátóján, visszafogottan szurkoltak a magyar csapatoknak, ugyanakkor titkot sem csináltak abból, hogy összetartoznak.

Egy pillanatra sem hagyták el egymás társaságát, a szünetekben egy a VIP részen belül, a legszűkebb vendégek számára elkülönített helyiségben tartózkodtak, a döntő végén pedig együtt távoztak. A Blikk munkatársa a csinos barna nőről érdeklődött Hajdúnál, aki nem cáfolta, hogy a képeken új barátnőjével látható.

A Blikk úgy tudja, Hajdú Pétert és partnerét a milliárdos Gattyán György hívta meg az eseményre, aki egyébként a Teqball alapítója és a Nemzetközi Teqball Szövetség alelnöke. A pár így olyan vendégek között szerepelt az exkluzív listán, mint az aranylabdás brazil Ronaldinho, a világ- és Európa-bajnok, BL-győztes Carles Puyol.

A titokzatos barna nőről a Blikk úgy tudja, hogy a médiában dolgozik és néhány hónapja alkotnak egy párt Hajdúval, de nagyon jól megértik egymást. Az ismerősök szerint jelenlegi partnere a munkájának köszönhetően hamar megtalálta a közös hangot a tévéssel, sok közös témájuk is van.

Hajdú Péterrel és új barátnőjéről ide kattintva tudod megnézni a fotókat.

Tavaly vált el a tévés

Közel kétéves jogi procedúra után sikerült hivatalosan is elválnia Hajdú Péternek és Sarka Katának. Két közös gyermeküket egyetértésben nevelik azóta is. Mindketten új életet kezdtek, Katának azóta új párjától már egy kisfia is született.

A producernek sokáig csak rövid kapcsolatai voltak. Legutóbbi barátnőjével, Alföldy Anna modellel idén júniusban szakított.

Kiemelt kép: Hajdú Péter – Forrás: Facebook