Továbbra is súlyos anyagi gondokkal küzd Szilágyi István, aki nem tud megélni nyugdíjából. Az ország Lópici Gáspárja otthonát elárverezhetik, és akkor az utcára kerülhet. 

Évekkel ezelőtt derült ki, hogy Szilágyi István és felesége milyen nehéz körülmények közt tengetik nyugdíjas éveiket. Házuk szinte lakhatatlan állapotban van és fiúk is sokszor bántalmazta őket.

„A gondokkal tele a padlás, nincs már egy nyugodt éjszakám. Most már nem csak a napi megélhetés okoz fejtörést és aggodalmat, hanem a többmilliós banki tartozásunk. Jó pár éve devizahitelt vettünk fel, és mi is sem tudtuk fizetni a megemelkedett törlesztőrészleteket. Ez most már ott tart, hogy elárverezhetik a fejünk fölül a házat, akkor mi lesz velünk? Ha még az otthonunkat is elveszítjük?” – – mondta el az ACNewsnak a színész

Szilágyi István és felesége már egy ügyvédet is felkeresett, de az semmi bíztatót nem tudott nekik mondani. Fiúk nemrég szabadult a börtönből, most újra náluk lakik. Őt is el kell tartaniuk, mert jelenleg nincs munkája. Így most hárman nem egészen százezer forintból élnek.

 „Jót akar ő, de a tavalyi bírósági ügy, meg a börtön miatt nem látják szívesen egy munkahelyen sem, pedig operatőr volt. Most drónokkal foglalkozik, megszerezte az engedélyeket, de mégsem talál munkát. Így 99 ezer forintból élünk hárman… Volt ugyan egy filmes munka, amiért sok pénzt kaptam volna, ami megoldotta volna a gondokat egy időre, de csak ígéret maradt, nem lett belőle semmi. Nem tudom így mi lesz velünk!” – mondta Szilágyi. 

Kiemelt kép: TV2