Tóth Dávidot is ledöntötte a koronavírus! A kajakozó nem az egyetlen versenyző a Dancing with the Stars műsorából, aki elkapta betegséget, korábban Marsi Anikó és Osvárt Andrea is beteg volt, valamit Istenes Laci partnere Czina Boglárka is.

Sima megfázásnak indult

„Influenzaszerű tüneteim voltak, így kezdődött minden. Azt hittem, megfáztam! Két napig hőemelkedésem volt és kínzó fejfájás gyötört. Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor valami elképesztően durva levertség kerített a hatalmába, ki se tudtam mászni az ágyból, tizenhat órákat aludtam”. – mondta Dávid a Ripostnak.

A sportolómúltnak is köszönhető, hogy hamar felépült

„Nyilván a sportmúltam is közrejátszott abban, hogy viszonylag hamar legyűrtem a betegséget, bár, az is igaz, hogy sokan teljesen tünetmentesek maradnak. Náluk rosszabbul jártam” – folytatta a kajakozó.

Újra próbál

Dávid újra próbálni kezdett táncpartnerével Lissák Laurával, valamint rengeteg vitamint is szed -írja a Blikk.

„„Már elkezdtünk próbálni a partnernőmmel, Lissák Laurával. Tartottam tőle, hogy fáradékonyabb leszek, baj lesz az állóképességemmel, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Vitaminokat is szedtem persze, azok is sokat segítettek. Összességében nagyon örülök, hogy túl vagyok a betegségen és újra a táncra koncentrálhatok” ” – mondta Dávid a Ripostnak.

Osvárt Andi is átvészelte a betegséget

A színésznő két adásból is kimaradt a táncosműsorban a betegség miatt, de szerencsére csak enyhe tünetek jelentkeztek nála.

Kapcsolódó!

Megszólalt Osvárt Andrea: így érzi magát a koronavírus után

Marsi Anikó is rengeteget aludt

“Nem tudom, látszik-e, hogy milyen kisimult vagyok, de mivel a karanténban sok mindent nem tudtam csinálni, ezért rengeteget aludtam. Köszönöm, jól vagyok. Hála a jó istennek nem volt semmilyen tünetem sem”- mondta a Mokkában Anikó a felépülése után.

Kapcsolódó!

Kigyógyult a koronavírusból Marsi Anikó: elmondta, hogy vészelte át a betegséget

Kiemelt kép: Tóth Dávid és Lissák Laura TV2