Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla – közölte maga az üzletember és felesége az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg – tették hozzá.

Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartására – áll a közleményben.

Hogy kivel jött össze Mészáros Lőrinc vagy a felesége Beatrix asszony, az minden bizonnyal hamarosan a pletykalapokból kiderül. Úgy tudjuk egy tévés műsorvezető lehet a válás hátterében.

Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrixnek három közös gyermeke született: Beatrix, Lőrinc és Ágnes. Már mindhárman családot alapítottak. Fiúk Lőrinc esküvőjét éppen az elmúlt hétvégén tartották.

Információnk szerint a mennyegzőn az örömszülők semmilyen jelét nem mutatták annak, hogy házasságuk felbontására készülnek.

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc és felesége Beatrix