Horváth Tomit ezer szál kötötte a TV2-höz, ám most nagyon úgy tűnik, hogy a csatorna a jövőben már nem tart igényta az énekes munkájára.

Furcsa körülmények között távozott a DWTS-ből

Mint ismert Horváth Tamás nemrégiben a Dancing with the Stars műsorából távozott kétes körülmények között, nagy valószínűséggel éppen emiatt a csatorna nem számít már az énekes munkájára, így a Sztárban Sztár leszek! zsűri székébe sem ül már vissza.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Feladták a versenyt

Az énekes az egyik adás kezdete előtt, Instagramon osztotta meg, hogy a hét közepén mentő vitte kórházba, a Dancing with the Stars műsorvezetői pedig az élő showban mondták el, hogy Horváth Tamás és párja befejezték a versenyzést, később sem fognak visszatérni – írta meg akkor több bulvárlap is.

Ezt mondja a csatorna

Az információkat – miszerint a zenészből nem kér többet a csatorna – a TV2 sajtóosztálya erősítette meg a Borsnak. „Egyértelmű volt számunkra, hogy a Sztárban Sztár leszek! következő évadában nem dolgozunk együtt Horváth Tomival. Így a hamarosan kezdődő válogatókon már megújult zsűri várja a jelentkezőket” – közölték a lap megkeresésére.

Számos műsorban feltűnt

A Sztárban Sztár leszek! és a Dancing with the Stars műsorokon kívül Horváth Tomi számos produkcióban tűnt fel a TV2 csatornáján. Ő lett például a Sztárban Sztár győztese, egy évvel később pedig a Nagy Duettben végzett első helyen Balázs Andival.

FRISS! Csúnyán kiosztotta apját és nagybátyját Gáspár Evelin – Úgy tűnik a fivérek békülése nem volt más, csak színjáték

Érdekes körülmények

Horváth Tamás DWTS-ből való távozásának körülményei máig nem világosak, ahogy egyelőre az sem, hogy a csatornával mivel konfliktusba keveredhetett, ami miatt így döntöttek. Hiszen már nem először történik meg a TV2 történetében, hogy „eltűnik” egy versenyző, ugyanis Curtis példának okán meg sem jelent a Sztárban Sztár egyik adásának élő forgatásán.

Nem jelent meg

Mint arról korábban a LikeNews is hírt adott Curtis a műsor egyik adásán nem jelent meg, ezzel automatikusan kiesett, később lelki problémákra hivatkozva adott magyarázatot.

Curtis hatmilliós büntetést kapott

„Az utóbbi napokban nagy visszahangot váltott ki Curtis kizárása a versenyből. Azzal, hogy nem jelent meg az elődöntőben cserbenhagyta a rajongóit, a Sztárban Sztár nézőit és stábját. A TV2 döntése értelmében így versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépéseket. Az tagadhatatlan, hogy Curtis is sokat tett a Sztárban Sztár hetedik évadának sikeréért, a nézők szerették, ezt az is bizonyítja, hogy a tíz adás applikációs szavazási statisztikája alapján ő érte el a legjobb eredményt az egyik produkciójával (94,18%). A csatorna azonban lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót. Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül.” – közölte akkor a csatorna sajtóosztálya, illetve az is kiderült, Curtisnek bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis hatmilliós kötbért állapítottak meg, amit a zenésznek a csatorna irányába meg kell fizetnie, írta akkor a Bors.

Hasonlóról lenne szó Horváth Tomi esetén?

Arról, hogy Horváth Tomi esetében miről is van szó pontosan, egyelőre nem tudni, de amennyiben rendelkezünk friss információval a történtek kapcsán, úgy azt közöljük oldalunkon.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Horváth Tomi, TV2