Curtis vasárnap este lepte meg a Sztárban Sztár stábját és a nézőket egyaránt, miután nem jelent meg a vasárnapi élő showban. Másnap azt mondta, hogy a lelki problémái miatt volt képtelen részt venni a zenés műsorban, ugyanis a mindenszentek napján még inkább hiányzott neki elhunyt édesapja. A Blikk információ szerint Curtis, azaz Széki Attila sok barátjában csalódott, ugyanis csak akkor hívják fel, ha szívességet kérnek tőle, ha ő bajban van, nincsenek sehol.

Csalódott az emberekben

 „Az emberek többsége, beleértve a nőket is, csak kihasználja Curtis hírnevét, de a valódi Széki Attilára senki sem kíváncsi. Egy kezemen meg tudom számolni, mennyi valódi barátja van Curtisnek, akik nemcsak a csillogásban, de a bajban is mellette állnak. Attika csalódott az emberekben” – mondta egy neve elhallgatását kérő barát a Blikknek.

Kapcsolódó!

Mi lehet vele? Életjelet adott magáról a nyomtalanul eltűnt Curtis, de még mindig senki nem tud semmit a rapperől

Megszólaltak az ismert barátai is

” Mindennap gondoltam rá, hogy fel kellene hívnom, de aztán végül elúsztam a teendőkkel, így még nem kerestem. A barátokon keresztül viszont sokat informálódtam róla. Kicsit tanácstalan voltam, hogy terhes-e neki, ha keresem, mert úgy voltam vele, most biztosan sokan hívják. Szurkolok, hogy minél előbb túl legyen ezeken a rossz pillanatokon. Ott van mellette a kisfia és a testvérei, ők biztos támaszt nyújtanak neki” – mondta a Blikknek Ungávi Miklós, Európa-bajnok cselgáncsozó.

„Ez az ő csatája, vívja meg ő. Nem tudok erre mást mondani” – mondta Majka, hétfőn.

NE HAGYD KI!

“Egyszerűen képtelen voltam elindulni” – Közösségi oldalán vallotta be Curtis: Ezért nem vett részt a Sztárban Sztár tegnapi műsorában

A Sztárban Sztárosok is megszólaltak

Szabó Ádám és Curtis a show alatt lettek barátok.

„Mi nem vettük észre, hogy baj van. A próbákon mindig kedves és jó fej volt mindenkivel, nem mutatta, hogy nem érzi jól magát. Az persze, érezhető volt, a Zorán-dal felkavarta. Már vasárnap is próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, végül hétfőn sikerült. Nem fordulok el, szeretem őt, tisztelem és sajnálom, hogy nehéz időszakon megy keresztül. Üzentem neki, bármi van, itt leszek, segítek neki, de ráakaszkodni sem akarok” – mondta a harmonikás a Blikknek.

Horváth Boldi és a rapper csütörtökön együtt buliztak Charlie születésnapi buliján.

„Jó a kapcsolatunk, és hogy ez meg is maradjon, ennél többet nem szeretnék mondani” – mondta Boldi.

Kökény Attila próbálta keresni a zenészt, de nem járt sikerrel.

” Egyszer hívtam őt, mindig vissza szokott csörögni, most még nem jelzett nekem” – mondta Kökény Attila.

Visszatér a színpadra

Curtis a múltheti távolléte ellenére visszatérhet a Sztárban Sztár műsorába, ám már nem versenyzőként, a többi kiesettel egy extra produkcióval készülnek.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Curtis