Csobot Adél és Istenes Bence az Álarcos Énekes forgatásai miatt hónapokig otthon voltak Budapesten, ugyanis nem akartak ingázni a járványhelyzet miatt sem, de most, hogy a show véget ért a páros fiaikkal együtt visszatért Münchenbe. Bencéék a német városban képzelik el a jövőjüket.

Lassan négy éve költöztek Németországba

Bence és Adél közel négy évvel ezelőtt először Kölnbe költöztek, majd München közelébe, ugyanis Bence Németországban is beindította műsorvezetői karrierjét.

Adél filmet is forgatott

A pár és kisgyermekeik nagyon élvezték a magyarországi ittlétet.

„A vírus miatt nem lett volna könnyen megoldható, hogy állandóan úton legyünk, de nem is bántuk, mert jó volt itthon. Míg ment a show-műsor felvétele, Adél filmet forgatott és a fiúk is nagyon élvezték az ittlétet” – mesélte Bence a Blikknek.

Nagyon jó a kapcsolatuk

A műsorvezető és a csinos énekesnő hét éve vannak együtt, de kapcsolatuk még most is nagyon jól működik, ezt a nézők láthatták az Álarcos Énekesben is, ahol állandóan csipkelődtek, viccelődtek egymással.

” Sokat csipkelődünk egymással, de mi a hétköznapokon, a magánéletünkben is ilyenek vagyunk. A mai napig megvan köztünk a kémia, és szerintem ami önazonos, azt a nézők is látják és szeretik. A visszajelzések alapján, a második évadban a műsor egyik varázsát a mi párosunk, vitáink, évődéseink is adják. Tény, mi otthon is így élünk, de nyilván van olyan része is a vitának, ami inkább a show-nak szól…” – folytatta Bence a Blikknek.

10 éve erősíti az RTL Klub csapatát

Bence 10 éve vezet különböző műsorokat az RTL Klubnál, de mindig alaposan felkészül az újabb feladatokra.

„Mivel ez már a műsor második évada, ilyenkor nagy feladat a megújulás, amin sokat ötletelünk. Kevesen tudják, de a bevonulásokat is mindig a csapattal együtt találjuk ki, én még a ruhák kiválasztásában is szívesen részt veszek. A műsor kezdete előtt, sokszor hónapokkal azt megelőzően kezdjük el összerakni a fellépőszettjeimet, és van, hogy külföldről rendelünk hozzá anyagot. Fontos, hogy ez a műsor nem egy Istenes Bence-show, mégis jó érzés, hogy ennyire önmagam lehetek a színpadon” – mondta Bence.

Ez volt a kedvence pillanata

Bence azt is elárulta, hogy mi volt a kedvenc pillanata az Álarcos Énekes idei évadában.

„Ha muszáj egy dolgot kiemelni, az utolsó adást mondanám. Az egyik maszk olyan hírességet rejt, ami igazi megdöbbenés volt. Alig várom, hogy a nézők is láthassák, mert én még mindig a hatása alatt vagyok” – nyilatkozta a műsorvezető.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Húha: Istenes Bence és Csobot Adél között csak úgy forr a levegő – videó

Fiai is imádják a műsort

Bence és Adél kisfiai Nátán és Ádin is imádják a beöltözős műsort, sőt a Zebra a kedvencük, csakúgy mint az édesapjuknak.

„Az új versenyzőnek számító Röfi is az, ugyanis Liptai Claudia a betegség miatt kénytelen volt feladni a versenyt és a helyére beugró versenyző is nagy show-t csinált, nagy fejtörést okoz a Nyomozóknak és nekem is” – nyilatkozta Istenes Bence.

Kiemelt kép: Csobot Adél és Istenes Bence