Csak úgy izzik a levegő Csobot Adél és Istenes Bence között, akik a hétről hétre szórakoztatják a nézőket az Álarcos énekes műsorában.

Ma este sem lesz izgalmakban hiány

Az Álarcos énekes ma este is visszatér és ezúttal is lekerül majd valakiről a maszk, ám a nyomozás izgalmai mellett Csobot Adél és Istenes Bence flörtölése is megér egy misét. A pár rendre ugratja egymást, ám ezúttal mondhatni szintet lépett a civakodás.

TOVÁBBI CELEBHÍREKET ITT TALÁLSZ!

Kapcsolódó:

Flör a javából

Adél volt ezúttal igazán flörtölős kedvében, ugyanis közölte a műsort vezető párjával, Bencével, hogy azért csomagolta be ma magát, hogy a szerelme este majd kibonthassa.

Az ominózus jelenet itt nézhető meg:

Újabban együtt is énekelnek

Csobod Adél és Istenes Bence újabban együtt is énekelnek. Ez először még csak egyszerű karaokenak indult a kocsiban, erről egyébként a LikeNews hírportál is írt, ám azóta szintet léptek és egy stúdióba is felénekelték közösen az egyik kedvenc német dalukat.

EZT SE HAGYD KI! Ezt nem láttuk jönni: így savazta Orbán Viktort egy interjúban George Clooney – videó

Kedvenc német dalukat adták elő

A közös produkció egy valói öröméneklés, amit a páros a YouTubre is feltöltött. Az Álarcos énekes sztárpárosa a Sowieso című dalt adták elő, a tőlük egyátalán nem szokatlan lelkesedéssel és kirobbanó vidámsággal. A rajongók pedig egyzerűen oda voltak érte, nem győzték kommentben Adélékat dícsérni.

EZ IS ÉRDEKELHET: Mi történhetett? Lecseréli Ördög Nórát a TV2 – Itt a váratlan bejelentés

Az Istenes meg a Csobot

Kiemelt kép: Csobot Adél – Istenes Bence, YouTube