9 hosszú év után végre kibékült a lányával Bangó Margit. A művésznő és a lánya évekkel ezelőtt vesztek össze, ám idén végre megtört a jég és együtt ünnepelték a karácsonyt is.

9 év

Anya és lánya 9 évvel ezelőtt vesztek össze, azóta nem volt túlságosan közeli a kapcsolatuk, ám nagyon úgy néz ki, hogy az idei karácsony megtörte köztük a jeget és közel egy évtized után végre kibékültek és együtt ünnepeltek.

A lánya posztolt a közös karácsonyról

„Drága barátaim! 9 év után újra együtt töltöttük anyuval a karácsonyt.” – írta a közösségi oldalán megosztott posztjában Marika, Bangó Margit lánya.

Felemelő érzés volt

„Felemelő érzés volt, velünk megtörtént a karácsonyi csoda, bár még hiányos a családi kép, de hiszem, hogy egyszer majd teljes lesz, hiszek a megbocsájtás erejében„ – írta közösségi oldalán Marika, ahová több közös fotót is feltöltött a nagy pillanatról.

Ezért voltak rosszban

Az énekesnő és a lánya 9 éve nem beszélnek egymással, ám a probléma valódi gyökere ennél sokkal régebbre vezethető vissza. Mint ismert ugyanis Bangó Margit párját pontosan a lánya, Marika szerette és ebből a kapcsolatból született Tina, akit mindezek ellenére a művésznő imád.

Tina öntött tiszta vizet a pohárba néhány évvel ezelőtt

„Az anyám a Marika a húgom életét is kettétörte pár évvel ezelőtt, ugyanúgy ahogy az anyjáét, a nagymamáét is tette 34 évvel ezelőtt amikor én megszülettem! – írta egy 5 évvel ezelőtt posztjában Tina.

Hosszú bejegyzésben mesélte el a történetüket

„Kedves Ismerősök,Barátok és Rokonok! Jellinek Tina vagyok, Bangó Margit elsőszülött unokája! Engedjétek meg nekem ,hogy én reagáljak a ma megjelent ujságcikkekre amiben az anyám Bangó Marika nyilatkozott a 4 éve tartó családi viszályunk kapcsán! A családi szennyest nem szokás soha kiteregetni,eddig mi részünkről ,sem mama, sem én nem tettem, de most először és utoljára szeretnék én tiszta vizet önteni a pohárba!” – fogalmazott akkor Tina.

Megbocsátott a lányának

Az öt évvel ezelőtt posztban Tina azt írta, hogy Bangó Margit megbocsátott a lányának, olyan dolgokat, amiket szerinte más ember nem tudott volna sosem, ám ő megtette, mert annyi szeretet van benne.

Folyamatosan segítette a lányát

„Egy életen át segítette az anyámékat és a többi unokáját is anyagilag, lelkileg,karrierügyileg ,és az élet minden területén! Támogatta a fellépéseiben, vonszolta maga után őket….,aminek az lett az eredménye hogy behallucinálták, de főleg az apám az Elemér,hogy mama féltékeny lett az anyám „szakmai sikereire”! Ez nevetséges! Hiszen mama lett volna a legboldogabb,és legbüszkébb ha a nyomdokaiba lépett volna! Az emberek elfogadják őt mint „énekest ” mama után, mert mamát szeretik és tisztelik az emberek! A dolgok, hogy idáig fajultak hosszú évek következményei. Anyám a Marika engem 15 évesen szült, ÉN egy olyan kapcsolatból születtem ami az én imádott mamám Margit egész életét tönkre tette és megbélyegezte! Ennek ellenére olyan szeretet és megbocsájtás van a mama szívébe,hogy értem felvette a mindennapi keresztjét ami a haláláig fogja kísérni! Kicsi korom óta mellette élek, és neki köszönhetem, hogy olyan értékrenddel rendelkezem amilyennel ő! A többi három unokájának is megadott mindent ,sokszor erején felül is, aminek az lett a köszönete, hogy 4 éve egyik unokája sem nyit rá ajtót, a szülők befolyása végett! Pedig felnőtt emberek! Mindezek ellenére amikor az öcsém családját megfogva külföldre költözött nemrég, és anyagi gondjai lettek, akkor hirtelen eszébe jutott hogy van egy nagymama akit előszedhetünk amikor kell hiszen úgyis segít! Mama rohant és utalta a pénzt neki, majd ezután szintén eszébe sem jutott hogy mama egyáltalán él-e? Hát ennyire rossz anya és nagymama az én mamám a Margit hogy mindig csak segít!” – írta akkori bejegyzésében kiborulva Tina.

A sors ismétli önmagát

„Az anyám a Marika a húgom életét is kettébe törte pár évvel ezelőtt, ugyanúgy ahogy az anyjáét mamáét is tette 34 évvel ezelőtt amikor én megszülettem! A sors ismétli önmagát anyámnál újból és újból,de mindenki megbocsájtott neki mindig!!!! Akkor kik szeretnek kit??? Megteszem az anyámmal 34 évvel ezelőtt, majd megteszem ugyanazt a saját lányommal is…..???” – írta bejegyzésében akkor Tina.

Tináék nem szerepelnek a képeken

A mostani karácsonyi fotókon egyébként Tináék nem szerepelnek, így elképzelhető, hogy Bangó Margit és a lánya valóban kibékültek, de könnyen lehet, hogy Tina nem bocsátott meg az édesanyjának.

Kiemelt kép: Bangó Margit