Összeverekedett egy férfi és egy nő a budapesti 8. kerületi Rumbach Sebestyén utcában, majd a nő egy fegyvert is elővett.

A 8. kerületben történt

24.hu olvasói információ szerint az eset a 8. kerületben történt, a lap pedig megkereste a rendőrséget is, akik kérdeseikre válaszul elmondták: szerda délután kettő órakor a 8. kerület Térfigyelő Központ értesítette a rendőrséget a Rumbach Sebestyén utca 20. szám előtti verekedésről.

EZ IS ÉRDEKELHET! Balla Irma-ügy: új bizonyíték kerülhetett elő, megint nyomozást rendeltek el a 13 évvel ezelőtti gyilkosság miatt

A budapesti rendőrök a helyszínre vonultak

Mint írják a budapesti rendőrök több egységgel a helyszínre vonultak, a nőt és a férfit elfogták, a lőfegyvert a helyszínen lefoglalták.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Előállították a nőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei a 66 éves férfit és a 21 éves nőt előállították a 8. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmény miatt indult eljárás, a nő és a férfi elszámoltatása folyamatban van, írja a lap.

További bűnügyi híreket itt olvashatsz!

Szóváltás fajult el

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő szóváltásba keveredett 66 éves élettársával, majd többször megütötték egymást. A nő ezután a férfi autójából elővette élettársa fegyverét, azt nem irányította rá senkire, és nem is fenyegetett vele senkit. Az elsődleges adatok alapján a két személy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett – írja a Kékvillogó.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Illusztráció