Letört egy férfi egy sorompót Siófokon. Jó ötletnek tartotta, hogy rácsimpaszkodjon. Miután kárt tett a vasúti átjáróban, elmenekült. De volt ott más szabálytalankodás is…

A rendőrség tett közzé az alábbi  videót, melyen az látható, hogy augusztus 20-án, a reggeli órákban Siófok belterületén.

A Mártírok útja és a Budapest-Nagykanizsa vasútvonal kereszteződésében egy ismeretlen tettes letörte a félsorompót, majd a helyszínről a hatóság értesítése nélkül elszaladt. 

A rendőrség most a lakosság segítségét kéri. Jelentkezni lehet személyesen a Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a 8600 Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Egyébként a piros jelzés ellenére a felvételen jól látható módon átkelő biciklis és gyalogos viselkedése is tilos és életveszélyes volt. 

Kiemelt kép: Youtube.com