Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Schobert Norbi nemrégiben kutyasétáltatásból ment haza. Szentendrei házuk előtt rosszul lett, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba. Később kiderült, sztrókot kapott.

A ház előtt esett össze

Mint megírtuk  Norbinak hatalmas szerencséje volt, miután múlt héten szentendrei házuk előtt esett össze. Szomszédja ugyanis éppen kiment az utcára, így gyorsan tudtak segíteni a sztrókon átesett fittnessgurunak. Réka szerint férje minden maradandó károsodás nélkül megúszta a rettenetes esetet.

A szomszéd szólt Rékának

Rubint Réka most Facebook oldalán részletesen leírta, hogy mi is történt valójában. „Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem”.

Sztrókot kapott

„Azonnal mentőt hívtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát. Rövid időn belül megérkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnózis : sztrók” – írja Réka posztjában. A cikk ide kattintva folytatódik!