Hamarosan jön a Mintaapák harmadik évada, ám előtte bőven tartogat meglepetést a TV2. Május 10-től kerülnek képernyőre a második évad befejező részei.Meglepő események, váratlan fordulatok, van mit várni a Mintaapák rajongóinak.

A második évad befejező részei jönnek

A második évad befejező epizódjaiban kiderül Linda és Tamás vajon felvállalják-e kapcsolatuk végre a többiek előtt. Miki külföldi munka lehetőségét latolgatja, de hogy megkapja-e az állást és ha igen, mit szól ehhez a családja, hamarosan kiderül. Ahogy az is, hogyan telnek Klára terhességének utolsó hetei. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Újabb gyerekszereplők


Az apák mellett újabb kiváló színészekkel és tehetséges gyerekszereplőkkel találkozhatnak a sorozat követői. És abban is biztosak lehetünk, hogy lesz még néhány meglepetés mielőtt Miki, Géza, Szabi és Tamás fejest ugranak a következő szezonba.

Ez derült ki

Május 10-én tehát visszatérnek a képernyőre a nem éppen mintaapák, akiknek a népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint a Google nemrég nyilvánosságra hozott kutatása. A 2020-as keresési trendekből kiderül, hogy mi érdekelte a világot és a magyar internetezőket a legjobban a tavalyi évben. A top 10-es listák több mint 70 ország legnépszerűbb témáit fedik le. Magyarországon a Mintaapák szerepelt tavaly a leggyakrabban a sorozat-keresések között.

Íme, egy kis előzetes

Kevesebb részt adtak le

Tavaly december 23-án vetítették utoljára a Mintaapákat a TV2 csatornáján. Azonban a sorozat második évadából kevesebb részt adtak le a koronavírus-járvány miatt, csupán 97-et, így most leadják a maradék többit is.

Lesz harmadik évad is

A sorozat harmadik évadát is berendelték már, de a forgatások csak most kezdődtek el, tehát feltehetőleg az új részek majd ősszel kerülnek csak képernyőre – számolt be róla a média1.hu.

Kulcsszereplő távozik

A LikeNews.hu is megírta néhány hónapja, hogy főszereplőtől kell búcsúznia a Mintaapák nézőinek a széria 3. évadában! A Blikk úgy tudja, hogy Polyák Lilla nem fog visszatérni, ugyanis a TV2 producerei búcsút mondtak neki. KAPCSOLÓDÓ! Kulcsszereplő távozik a Mintaapák harmadik évadából

Nem cserélik le

Ellenben Kovács Patríciával, Szabó Kimmel Tamással, Fenyő Ivánnal és Klem Viktorral a színésznőt nem lecserélik, hanem a történetet úgy alakítják, hogy az egész karakterét kiírják a sorozatból. Polyák Lilla Kovács Klára karakterét alakította eddig a sorozatban. 

Ez állhat a háttérben

A TV2 állítása szerint Lilla távozása szakmai döntés volt, de a Blikk információi szerint a színésznőnek voltak gondjai a forgatásokon. Tavaly a csatorna, mint említettük több szereplőtől is megvált emberek és magatartásbeli problémákra hivatkozva, egyelőre nem tudni, hogy Lilla esetében is ez a helyzet áll-e fent.

Nem tudta összeegyeztetni az elfoglaltságait

“Sajnos voltak olyan napok, amikor igazán nehezen ment a közös munka, ráadásul Polyák Lillával az egyéb elfoglaltságai miatt egy időben egyeztetni sem volt egyszerű a forgatási napokat” – mondta egy bennfentes a lapnak.

Ez volt a TV2 indoklása

A TV2 a Blikk megkeresésére megerősítette Polyák Lilla távozásának a hírét, valamint azt is elmondták, hogy miért írták ki a sorozatból: “Polyák Lilla távozása kizárólag az új történetszál megjelenésével függ össze. Minden sorozat életében egy újabb szezon indulása lehetőséget ad a megújulásra. A Mintaapák harmadik évada az új karakterek megjelenésével minden eddiginél izgalmasabb fordulatokat tartogat a nézőknek. A folytatásban nem szerepel Klára karaktere, az őt megformáló Polyák Lillának ezúton is köszönjük a munkáját” – mondta a csatorna sajtóosztálya a napilapnak. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mintaapák – Forrás: TV2