Minden ingóságát és csodaszép házukat is otthagyta Vitray Tamás feleségének. A tévés most egyedül él és nem sajnálja, hogy élete így alakult.

Tavaly novemberben jelentette be Vitray Tamás, hogy 32 év után elválik operettprimadonna feleségétől, Kállai Boritól. Ami azért meglepő, mert nyolcvanon túl, már nagyon kevesen mernek csak új életet kezdeni. Vitray Tamás őszintén vállalta döntését, és úriember módjára a válóokot soha nem tárta fel. Mindig tisztelettel, szeretettel beszélt a színésznőről, és hogy ez valóban így van, arra az is bizonyíték, hogy mindent a mű­vésznőre hagyott.

„A művésznő itt él, de a Tanár urat már a kenyértörés előtt, és azóta sem láttuk errefelé. Itt hagyta a házat, a kocsit Borikának, aki ugyanolyan elszigetelten, csendesen él, mint egykor az urával. Párral odébb jó barátságot ápol egy családdal, oda átjár szomszédolni, mondhatni, ott van egy kis társasága, de ennyi, a lányát sem láttam errefelé mostanában” – mondta a Borsnak egy utcabéli.

A hírek szerint tehát a házaspár azóta sem békült ki, különválásuk véglegesnek tűnik, Vitray Tamás a hírek szerint tiszteletreméltó gavallérságáról tett tanúbizonyságot azzal, hogy a házat és az autót is volt feleségének hagyta.

„A karantén alatt szelektáltam a dokumentumaimat, s a nagy részét, ami már semmire sem jó, kidobáltam végre. Reggelente kiülök a balkonomra és ott napozom. Ennyi, ami errefelé történik, s amiről szívesen be is számolok” – mondta a volt tévés, aki nem cáfolta, hogy mindent otthagyott Kállai Borinak.

Vitray Tamás is arról beszélt, hogy válópere nem lesz hosszú, mert mindenben megegyeztek.

A LikeNews.hu cikkeit Vitray Tamás válásáról ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Kállai Bori és Vitray Tamás